Magic Mike
Blessings and Love
- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 2.343
- Поени од реакции
- 5.511
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па исправно досуди зашо влечеше Марушиќ, иначе пенал беше, спречи чист шут во гол.Браво за судијата, преку кур од ретардирани вар одлуки.
Ја не видов влечење али спречи шут у гол со тело......дуел игра, неможе да игра со раце позади грб лактот беше у нормална положба при дуел, фудбал е не е балет.Па исправно досуди зашо влечеше Марушиќ, иначе пенал беше, спречи чист шут во гол.
Лацио иначе се многу мачна екипа за гледање.
Не бе брат со лакт ја удри, спречи чист шут во гол, ама Марушиќ го влечеше за дрес и затоа не свирна.Ја не видов влечење али спречи шут у гол со тело......дуел игра, неможе да игра со раце позади грб лактот беше у нормална положба при дуел, фудбал е не е балет.
Да де, али тоа викам, при дуел игра нема кај да го стави лактот, се бори за простор, не смее да биде пенал. Зборам да не судеше фаул, ја искрено не видов фаул.Не бе брат со лакт ја удри, спречи чист шут во гол, ама Марушиќ го влечеше за дрес и затоа не свирна.
Не знам што да кажам, ти држи вода муабетот, ама ај реално да правиме муабет кој игра намерно со рака? Овде спречи шут во гол, што знам... небитно, судијата исправно досуди и тоа е тоа.Да де, али тоа викам, при дуел игра нема кај да го стави лактот, се бори за простор, не смее да биде пенал. Зборам да не судеше фаул, ја искрено не видов фаул.
Да не беше у дуел ок чист пенал.

Fala druze,bas mi bese neophodna informacijava za da zaspijam eve skoro polnoc go donesov!
Мило ми е вака втор пат помирно шо спиеш, кажи наредно пак ќе постирам пред спиење коќе сиFala druze,bas mi bese neophodna informacijava za da zaspijam eve skoro polnoc go donesov!
Inace za penalov,kako ne go svirna da mu ebam mater korumpirano pa i ovoj da go odbranese Maignan