Serie A 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    110
  • Гласањето е завршено на .
Браво за судијата, преку кур од ретардирани вар одлуки.

Браво за судијата, преку кур од ретардирани вар одлуки.
Па исправно досуди зашо влечеше Марушиќ, иначе пенал беше, спречи чист шут во гол.

Лацио иначе се многу мачна екипа за гледање.

Па исправно досуди зашо влечеше Марушиќ, иначе пенал беше, спречи чист шут во гол.

Лацио иначе се многу мачна екипа за гледање.
Ја не видов влечење али спречи шут у гол со тело......дуел игра, неможе да игра со раце позади грб лактот беше у нормална положба при дуел, фудбал е не е балет.

Ја не видов влечење али спречи шут у гол со тело......дуел игра, неможе да игра со раце позади грб лактот беше у нормална положба при дуел, фудбал е не е балет.
Не бе брат со лакт ја удри, спречи чист шут во гол, ама Марушиќ го влечеше за дрес и затоа не свирна.

Не бе брат со лакт ја удри, спречи чист шут во гол, ама Марушиќ го влечеше за дрес и затоа не свирна.
Да де, али тоа викам, при дуел игра нема кај да го стави лактот, се бори за простор, не смее да биде пенал. Зборам да не судеше фаул, ја искрено не видов фаул.

Да не беше у дуел ок чист пенал.

Да де, али тоа викам, при дуел игра нема кај да го стави лактот, се бори за простор, не смее да биде пенал. Зборам да не судеше фаул, ја искрено не видов фаул.

Да не беше у дуел ок чист пенал.
Не знам што да кажам, ти држи вода муабетот, ама ај реално да правиме муабет кој игра намерно со рака? Овде спречи шут во гол, што знам... небитно, судијата исправно досуди и тоа е тоа.

Преку куро веќе, со Рома пенал, со Интер пенал, сега пак за трошка, ова да беше на противна страна немаше ни да гледа вар, само против Милан судат вакви глупи пенали кои не се пенали.
Кога сме кај пеналите не имаат сакатено како никој друг.
Screenshot_20251125-114817_Facebook.jpg
Само кај дербито статистика од последните 11 пенали само 1 за Милан во далечната 2020та корона кога имаше, од тогаш 20 пати се сретнавме ниту еден пенал за Милан.
Од 1994 досега 16 му имаат досудено, а за Милан едноцифен број, само 7 за 30 години кои курвештии се.
Ама така е тоа кога судиите по натпревари на интер си бегаат со полни куфери и торби со логото на интер.

Fala druze,bas mi bese neophodna informacijava za da zaspijam eve skoro polnoc go donesov!

Inace za penalov,kako ne go svirna da mu ebam mater korumpirano pa i ovoj da go odbranese Maignan
Мило ми е вака втор пат помирно шо спиеш, кажи наредно пак ќе постирам пред спиење коќе си :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom