Serie A 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    110
  • Гласањето е завршено на .
Да отидат да му се извинат на Паладино и да го молат да им се врати.

Да отидат да му се извинат на Паладино и да го молат да им се врати.
Паладино им замина зошто им бараше играчи, овие лупна на штедење и си замина Паладино.
Сега играат со љубов.

Ама сега очигледно сакате да наметнете смешна теза дека на Наполи му помага федерацијата или некоја си друга сила :pos:
Ај да те прашам, вака непристрасно по тебе тоа беше пенал?

Еден од најголемите бајачи во историја на фудбалот.

Ај да те прашам, вака непристрасно по тебе тоа беше пенал?
Не е црно и бело ова и самиот си свесен.

Многу мек беше контактот, факт е дека Ди Лоренцо се намести вешто пред Миктаријан и овој наместо по топка го закачи противникот. Млако, ама го закачи.

Исто факт е дека еден тон вакви пенали се биле свирени на сите нивоа, во сите лиги, едноставно не е ниту прв ниту последен.

Мене ако ме прашаш треба убаво да го уредат правилото за да нема простор за толку слободна интерпретација.

Јас велам само една многу едноставна работа:

Тоа е судиска одлука целосно базирана на она што судијата видел и мислел у тој момент (во овој случај конкретно асистентот) и во никој случај не е намерна грешка во полза на Наполи, а контра Интер.

Не е црно и бело ова и самиот си свесен.

Многу мек беше контактот, факт е дека Ди Лоренцо се намести вешто пред Миктаријан и овој наместо по топка го закачи противникот. Млако, ама го закачи.

Исто факт е дека еден тон вакви пенали се биле свирени на сите нивоа, во сите лиги, едноставно не е ниту прв ниту последен.

Мене ако ме прашаш треба убаво да го уредат правилото за да нема простор за толку слободна интерпретација.

Јас велам само една многу едноставна работа:

Тоа е судиска одлука целосно базирана на она што судијата видел и мислел у тој момент (во овој случај конкретно асистентот) и во никој случај не е намерна грешка во полза на Наполи, а контра Интер.
Намерна или не, грешка е на штета на Интер во случајов. И лично 90% од мислењава што ги прочитав и не беа на тема дали Интер е намерно оштетен или го гураат Наполи, ама факт е дека беше грешка што може да е многу клучна кога ќе се крши сезоната.

Михтарјан не ни проба да иде на топка, трчаа паралелно и овој извади нога пред него за да се сопнат, буквално тоа беше, ни старт ни намера на Михтарјан да стигне до топка. Класично иссилуван пенал ала Квадрадо во златните времиња на Јувентус.

Ауу овој коментаторов какви глупости зборува.

Како не го викнаа судијата да гледа Вар за ова газењето врз Консенсао не ми е јасно.

Брат @Vatren ама ич немам намера да се расправам, не ми се ни пушта пак да гледам, ама не ми се чини дека беа паралелно еден до друг, Ди Лоренцо имаше предност пред Миктаријан, барем како што у моментов ми текнува.

Крајно небитно на крај краева, многу е рано за ова да е нешто детерминирачки за цела сезона.

НЕ се карајте, беше пенал точка
Иначе Серија Б од 90тите е подобра од Серија А денес.

Еден од најголемите бајачи во историја на фудбалот.
Twitch Reaction GIF by Hyper RPG

Tudor out od juve, koj e na tapet sega? Paladino?

Проблем е што Јуве веќе имаат 2 тренери под договор. Мота и Тудор. Мора да раскинат договор бар со еден пред да земат нов тренер. А тоа ќе го кошта доста.

Проблем е што Јуве веќе имаат 2 тренери под договор. Мота и Тудор. Мора да раскинат договор бар со еден пред да земат нов тренер. А тоа ќе го кошта доста.
Преговараат веќе со Спалети. Ќе земат трет тренер ама сакаат демек да почекаат затоа се тие опциите.

Паладино и Терзич се нафаќаат за договор до Јуни плус опција за уште една година а Спалети бара проект плус минимум 2 год а додека Манчини бара само договор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom