Serie A 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој?

• Вкупно гласачи
    73
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Како си го заеба животот и кариерата, сега му останува уште парите што ги има заработено да ги спичка, да се згои 20 кила и да влезе во некој нарко картел да дила дрога.

Многу ми е жал за дечкото, беше на пат да биде легенда на клубот.
На 19 години го лапна оваа, ептен немал време ниту да се разеба како човек.

Јас сум сигурен дека он ја нема изневерено ниеднаш :pos:

Како си го заеба животот и кариерата, сега му останува уште парите што ги има заработено да ги спичка, да се згои 20 кила и да влезе во некој нарко картел да дила дрога.

Зошто жал, он сам реши да ја ебе жена му на другар му па и да ја ожени.

Зошто жал, он сам реши да ја ебе жена му на другар му па и да ја ожени.
Затоа што беше дете. Глупо дете манипулирано од бештија, влезе во срања од кои не можеше да излезе, 5 деца за гледање и жена што го вара... добро е што целото срање заврши по судови а не полошо...

За голема жал е што сега играчиве едно добри 90% се такви.... :(

Утре уплаќајте 1-X Bologna Napoli и лапајте си кеш...

Ako utre nekako Napoli se protne protiv Bolonja,ke gledame bas foto finish do kraj..

Затоа што беше дете. Глупо дете манипулирано од бештија, влезе во срања од кои не можеше да излезе, 5 деца за гледање и жена што го вара... добро е што целото срање заврши по судови а не полошо...

Доволно возрасен и искусен си да знаеш дека од некои жени само Господ може да те спаси. Немоќен е човек кога таква ѕвечарка ќе реши да го уништи. Можеш да замислиш колку моќ може да има врз него кога Фацио може да ја ебе и овој тоа да го проголта.

Виола ги лупа комшикиве ко молдавка у пуф,најверојатно по директна наредба на дон Бепе.
Мароталига,јебига :D

Не верувам..убоо пиче фати ќе се среди..само при разводов дрољава ептен барала од богатството ,кој знае дали ќе успее..
Сега Ванда пак некој рапер љангар го пегла..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom