Serie A 2024/25

Кој?

• Вкупно гласачи
    73
  • Гласањето е завршено на .

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.279
Поени од реакции
18.550
Како си го заеба животот и кариерата, сега му останува уште парите што ги има заработено да ги спичка, да се згои 20 кила и да влезе во некој нарко картел да дила дрога.

Многу ми е жал за дечкото, беше на пат да биде легенда на клубот.
На 19 години го лапна оваа, ептен немал време ниту да се разеба како човек.

Јас сум сигурен дека он ја нема изневерено ниеднаш :pos:

Член од
12 март 2024
Мислења
476
Поени од реакции
881
Како си го заеба животот и кариерата, сега му останува уште парите што ги има заработено да ги спичка, да се згои 20 кила и да влезе во некој нарко картел да дила дрога.

Зошто жал, он сам реши да ја ебе жена му на другар му па и да ја ожени.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.841
Поени од реакции
60.860
Зошто жал, он сам реши да ја ебе жена му на другар му па и да ја ожени.
Затоа што беше дете. Глупо дете манипулирано од бештија, влезе во срања од кои не можеше да излезе, 5 деца за гледање и жена што го вара... добро е што целото срање заврши по судови а не полошо...

Vartolu

The Infamous Mobb
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.441
Поени од реакции
6.222

За голема жал е што сега играчиве едно добри 90% се такви.... :(

Утре уплаќајте 1-X Bologna Napoli и лапајте си кеш...

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.638
Поени од реакции
1.209
Ako utre nekako Napoli se protne protiv Bolonja,ke gledame bas foto finish do kraj..

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.126
Поени од реакции
52.029
Затоа што беше дете. Глупо дете манипулирано од бештија, влезе во срања од кои не можеше да излезе, 5 деца за гледање и жена што го вара... добро е што целото срање заврши по судови а не полошо...
Доволно возрасен и искусен си да знаеш дека од некои жени само Господ може да те спаси. Немоќен е човек кога таква ѕвечарка ќе реши да го уништи. Можеш да замислиш колку моќ може да има врз него кога Фацио може да ја ебе и овој тоа да го проголта.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.321
Поени од реакции
13.422
Виола ги лупа комшикиве ко молдавка у пуф,најверојатно по директна наредба на дон Бепе.
Мароталига,јебига :D

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.343
Поени од реакции
3.422

Не верувам..убоо пиче фати ќе се среди..само при разводов дрољава ептен барала од богатството ,кој знае дали ќе успее..
Сега Ванда пак некој рапер љангар го пегла..

Kajgana Shop

На врв Bottom