Nik20
Неверификуван член од немаштија
Се извади у 90та плус со постов, ама нека гори Џонтра така ли?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се извади у 90та плус со постов, ама нека гори Џонтра така ли?

Што ми фали бе? Ко Карлос Валдерама сумКајгана Фан клуб Интер биле на утакмица
Син, Џонтра, Ио и Кобе од десно кон лево
Аки, Маркез, СК-92 и Трибијани доле
Трибијани од нервоза, зашто не им се тргаат ко на Милан кој беа шампиони, ја фрлил периката

Да бидеме реални, педери се оние што со газот крадат колбаси, а у лигава само Јуве се докажани крадциOduvek bile pededski klub ovie Inter... Sea iskocija od škafot, ne se krijat vekje..![]()
Da bideme realni, pederi nema Juve na tribini..Да бидеме реални, педери се оние што со газот крадат колбаси, а у лигава само Јуве се докажани крадци![]()
Ги има секаде бе, да не ја вртиме темава на друга насока, го постирав тука тој за Милан шо беше. Али добра фора е да се поладиме малце.Da bideme realni, pederi nema Juve na tribini..
Италијанските медиуми утре: Јувентус и Милан во борба за титулата...
Шала на страна идеме на трета Копа Италија по ред, тоа е најбитниот трофеј за Сплинтер сезонава.

Покрај денешното освојување на транс групта можно е и финале да зематOd kaj znaes moze ke osvoite use edno finale vo LS![]()

Дај боже, ланско финале + 120 милиони од Уефа, нова сезона со +68 милиони од трансфер пазарот, ново финале пак едно 150 милиони и ќе ги извадат парите за нов стадион или па Кинезот ќе си ги врати доловите.Od kaj znaes moze ke osvoite use edno finale vo LS![]()

Топка е се врти....да не ве нашлакаме ние со некој 0-0, или 1-1Едина сигурица е дека комшиките пак прописно ќе ги нашлакаме.
Се друго е климаво коа е Интер у прашање
Sent from my SM-S918B using Tapatalk