Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Викаат дека ако постигнел гол против Милан немало да го прославува поради времето што го поминал со нив во фотошоп :pos:

Прегледај го приврзокот 406785
Кој е овој? Жими се го барав со гугл ленс, оваа сезона има дури 3 гола дадено..

Али нек се угоде со среќа да ви грее клупа :icon_lol:

Па затоа без пари го зиаме hhhhhh
Епа добро битно да се земе нешо, скапани патлиџани ја ни без пари не би земал ама секој си го има есапот :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Да беше добар ко Чуквуезе ќе одвоевме едно 20М. Вака ќе се задоволиме со 3те гола :D
Епа штета, ајде може и вие ќе најдете некој Чуквезе за 20 :D

Епа добро битно да се земе нешо, скапани патлиџани ја ни без пари не би земал ама секој си го има есапот :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Епа штета, ајде може и вие ќе најдете некој Чуквезе за 20 :D

Марота со 20че мпабе ќе го донесе, што збориш ти. :D

Марота со 20че мпабе ќе го донесе, што збориш ти. :D
Еден од најдобрите директори на спорт у свет, нема тука муабет.

Штета и ние имавме еден добар директор, башка легенда на тимот али не им чинеше на американците и на Саше и го избркаа :misticen:

Еден од најдобрите директори на спорт у свет, нема тука муабет.

Штета и ние имавме еден добар директор, башка легенда на тимот али не им чинеше на американците и на Саше и го избркаа :misticen:

Не беше лош Малдини, имав впечаток дека беше доста респектиран од сите, но овие американциве појма немат од фудбал, кај и да е ќе го молат да се врати.

Шо табела, јас реков ќе се држи Јувентус барем до дуелот со Атлетико, да бидат фокусирани Интер на лигата тие за кур не ги бивало :(

Шо табела, јас реков ќе се држи Јувентус барем до дуелот со Атлетико, да бидат фокусирани Интер на лигата тие за кур не ги бивало :(
Најголем тест сезонава за тимов ќе биде таа утакмица. Очекувам да се гине.

Си го возат Чао како мало дете...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Најголем тест сезонава за тимов ќе биде таа утакмица. Очекувам да се гине.
Јас очекувам неизвесен дуел и да се одлучува во Мадрид, ама очекувам а дали ќе ми се исполнат очекувањата тоа не знам :)

Јас очекувам неизвесен дуел и да се одлучува во Мадрид, ама очекувам а дали ќе ми се исполнат очекувањата тоа не знам :)
Кој црн мадрид у Серие А тема?

Ova mora da bide namesteno 1-2, bidejki nema sansi takov glup penal da napravis koga veke imas soigrac pred protivnikot...

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom