- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.392
- Поени од реакции
- 19.851
Се извинуваме за офтопикот, смири сеКој црн мадрид у Серие А тема?
Се извинуваме за офтопикот, смири сеКој црн мадрид у Серие А тема?
Не е наместено туку Пиоли ја направи истата грешка што Инзаги ја правеше на почетокот од сезоната кога не излегуваше со најдобриот можен состав и го потценуваше противникот. Уморени биле од четвртокот па ротираат играчи.Ova mora da bide namesteno 1-2, bidejki nema sansi takov glup penal da napravis koga veke imas soigrac pred protivnikot...
Се договори Ибра уште на почеток со ГалијаниOva mora da bide namesteno 1-2, bidejki nema sansi takov glup penal da napravis koga veke imas soigrac pred protivnikot...
Местат Интер да биде шампион.Не бе не е наместена![]()
Ги заболе нив курот за Интер, за пари местатМестат Интер да биде шампион.
И вчера јувентус така ја намести.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Марота ги мести.Местат Интер да биде шампион.
И вчера јувентус така ја намести.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
На прелаз поубави пари ќе направеа.Ги заболе нив курот за Интер, за пари местат![]()
Несакајќи стиснав на почеток од темава и види каков дијамант откопавАј и јас да ги дадам моите два динари…
Шампион Наполи! Убедливо има да ги гази сите у пензионерската лига! Го продадоа Ким, ама па Распадори у напад го донесоа. Руди Гарсија е топ тренер(бар ние од Рома си го знаеме..), ја знае лигата, игра напаѓачки и влегува во добро уигран тим кој сигурен сум баш ќе му легне на стилот на игра…
2.Милан. Засега најконкретни, и бар на хартија солидни засилувања… Да видиме само колку време ќе им треба да се уиграат. Пиоли не е за потценување… ипак, второ место им предвидувам.
3.Интер/Јуве! Ваква карма-каша од продажби и позајмици јас не памтам ни од нив, ни па од некој друг!
Еве те ако знаат кој кај кого ќе игра!?
Да почекаме уште две недели со трансфериве… ама еден од нив завршува трет, друг не фаќа ЛШ!
4-5.Аталанта или Лацио
6.Мојата вечно напатена Рома
Трета и се надевам последна среќа за Мурињо… нек си ибе матер негде по Арабија и он…
Управата тиња! Газда американец. Шта даље речи…?
Ама у добро и у зло, за нив ќе навивам до последно!
И на крај поздрав за сите фанови на калчо со песната..
![]()
NANOWAR OF STEEL - Pasadena 1994 (feat. Joakim Brodén of Sabaton) (Offical Video) | Napalm Records
Live Album, XX Years Of Steel, out December 6, 2024 via Napalm Records.Order here: https://lnk.to/NoS-XX-YearsOfSteel NANOWAR OF STEEL LIVE 2025European Tour...youtu.be