Serie A 2023/24

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

433

Член од
17 август 2021
Мислења
124
Поени од реакции
354
Што напраил?

Каков е?
Тоа што се пуштате како чопор џукели не убедува никој во вашите глупости.

Не планирам да се убедувам и докажувам со луѓе кои имаат искривена реалност и го негираат очигледното. Знам дека следно ќе биде како и секогаш обид за исмевање, или вреѓање и пцуење од немоќ

Очаен обид да си го спасиш другарчето од јадење блам во дискусија

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Тоа што се пуштате како чопор џукели не убедува никој во вашите глупости.

Не планирам да се убедувам и докажувам со луѓе кои имаат искривена реалност и го негираат очигледното. Знам дека следно ќе биде како и секогаш обид за исмевање, или вреѓање и пцуење од немоќ

Очаен обид да си го спасиш другарчето од јадење блам во дискусија
Те прашав убаво, одговори на прашањата не заобиколувај со вакви политички бесмислици.

• Тажно
Reactions: 433

433

Член од
17 август 2021
Мислења
124
Поени од реакции
354
Не знам кој дел не го разбираш под тоа дека клубот без разлика дали е казнет или не јас ќе навивам за него. Место да се праиш будала можеш и ти да прекинеш да навиваш за Интер и да го помножиш со нула затоа што има матно минато, а ти не трпиш очигледно такви работи

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не знам кој дел не го разбираш под тоа дека клубот без разлика дали е казнет или не јас ќе навивам за него. Место да се праиш будала можеш и ти да прекинеш да навиваш за Интер и да го помножиш со нула затоа што има матно минато, а ти не трпиш очигледно такви работи
Не не, убаво те прашав да ми кажеш што напраил јуве и што подразбираш под тоа што го прифаќаш онаков каков е? Не кружи.

Навивај си ти бе, не си единствен таков, милиони сте забегани што уште го славите Моџи и верувате дека Морати ве наместил пошто имал врски у Телеком. :pos:

Какво матно минато има Интер бе? На кого му збориш за делудед и изместена реалност?
Интер никогаш во историјата не бил вмешан во допинг скандал. Интер никогаш во историјата не местел првенство, Интер никогаш во историјата не бил казнет и бркан од Европа поради финансиски малверзации, управата на Интер никогаш во историја нема поднесено оставка за да не лежи затвор. За Интер како клуб не постои епизода во мини серија наречена најголеми спортски скандали.

Тргнете се на страна ајде, заебете ова, Хм Хм ве вмеша и го тргна фокусот од она што им следи. Ајде не замарајте, ве нема 3 години на темава не кур ми исправајте криви дрини сеа. Тоа е јеби га, криминалец си е криминалец, такво ви е реномето, до сабајле можете да броите лајкови на инстаграм и фејсбук.

433

Член од
17 август 2021
Мислења
124
Поени од реакции
354
Не не, убаво те прашав да ми кажеш што напраил јуве и што подразбираш под тоа што го прифаќаш онаков каков е? Не кружи.

Навивај си ти бе, не си единствен таков, милиони сте забегани што уште го славите Моџи и верувате дека Морати ве наместил пошто имал врски у Телеком. :pos:

Какво матно минато има Интер бе? На кого му збориш за делудед и изместена реалност?
Интер никогаш во историјата не бил вмешан во допинг скандал. Интер никогаш во историјата не местел првенство, Интер никогаш во историјата не бил казнет и бркан од Европа поради финансиски малверзации, управата на Интер никогаш во историја нема поднесено оставка за да не лежи затвор. За Интер како клуб не постои епизода во мини серија наречена најголеми спортски скандали.

Тргнете се на страна ајде, заебете ова, Хм Хм ве вмеша и го тргна фокусот од она што им следи. Ајде не замарајте, ве нема 3 години на темава не кур ми исправајте криви дрини сеа. Тоа е јеби га, криминалец си е криминалец, такво ви е реномето, до сабајле можете да броите лајкови на инстаграм и фејсбук.
Таа ароганција и одбивање на факти како и толкување по желба на истите ја донесе дискусијата до тука.

Не пиша никаде дека биле казнети за идавање лажни пасоши и лажно сметководтво или тоа не е криминал? Игнорирање на реалноста, а од друга страна со прст покажуваш кон друг за слични работи.

Едноставно е или си криминалец или не, нема повеќе криминалец или помалку. Ако едните ги рачунаш за криминалци тогаш се и другите. Тоа се обидувам да ти објаснам тебе и на твоите другарчиња, али очигледно не можеме да се разбереме.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Таа ароганција и одбивање на факти како и толкување по желба на истите ја донесе дискусијата до тука.

Не пиша никаде дека биле казнети за идавање лажни пасоши и лажно сметководтво или тоа не е криминал? Игнорирање на реалноста, а од друга страна со прст покажуваш кон друг за слични работи.

Едноставно е или си криминалец или не, нема повеќе криминалец или помалку. Ако едните ги рачунаш за криминалци тогаш се и другите. Тоа се обидувам да ти објаснам тебе и на твоите другарчиња, али очигледно не можеме да се разбереме.
Ти ќе убиеш човек, а ја ќе опљачкам продавница. И двајцата ќе јадеме казни нели, што значи дека сме исти така?

433

Член од
17 август 2021
Мислења
124
Поени од реакции
354
Не, ама ако мене ме фатат со 1 кг хероин и тебе те фатат со 100г хероин и двајцата сме дилери и двајцата ќе лежиме во затвор само ќе биде разлика во казната. Ти пробуваш да ми објасниш дека тој со 1кг е дилер, али тој со 100г чесно заработувал за живот

Последно уредено:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.363
Поени од реакции
47.132
Не ама ако мене ме фатат со 1 кг хероин и тебе те фатат до 100г хероин и двајцата сме дилери и двајцата ќе лежиме во затвор само ќе биде разлика во казната. Ти пробуваш да ми објасниш дека тој со 1кг е дилер, али тој со 100г чесно заработувал за живот
Abe prekini da se sramis da poistovetuvas kazni od 90 000 evra od koi timot nit imal golema korist, nit pak nastetile na prvenstvoto i ostanatite timovi, so dokazan organiziran kriminal na Moggi i kompanija, ili laziranje na finansiski izvestai, lazenje za plati, i slicno, za sto isto taka bea izbrkani od Evropa.

Inter da napravile nesto nalik na ova ke jadea i kazna, nalik na onaa na juventus, a ne paricno so simbolicna i smesna suma da gi kazat, ko sto bile kaznuvani red drugi golemi mali klubovi seedno, Siti 50m evra kazna imaat plateno radi prekrsuvanje na finansiski pravila pa nikomu nisto a ti se fakas za smesni mikroskopski sumi, pa uste i go poistovetuvas ova so kriminal za koj strukturi na juve bea tuzeni i osudeni od samata drzava, ne samo od fudbalskata federacija na Italija.

Kopas po dnoto i tones, ova e diskusija koja u niedna verijanta ne ti odi vo prilog, osven sto samo si go potvrduvas ona za koe gi nabeduvase drugite, deka si vlezen u tezok coping delusional mode. Ama do nekade te sfakam, taka i klubot za koj navivas vikase, abe ne praime samo nie vaka, site pravat, kakov klub, takvi navivaci, eve eden eklakanten primer, ti.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.553
Поени од реакции
15.045

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.127
Поени од реакции
7.094
Не велам дека луѓето не можат да си донесат различни заклучоци од тоа што го пишувам тука.

Но, една од тие да биде дека сум бот, значи дека тој или ништо не разбира или е пакосен. :toe:
Не бе штрумф, чисто ради што спомна партии, се знае кој работи за нив.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.127
Поени од реакции
7.094
Марк Јулијано, човекот кој го запре Феноменот :kafence::love:
Ако не бил он друг ќе бил.

Истиот проблем со колената и Пато го имаше. Наводно проблемот е нагло зголемена мускулна маса, а лигаментите уште не зацврстиле доволно за да одговорат на товарот :anco:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom