Se znae namestajka deka e 1 u 2 ili 2 u 1Местенка било каква...
И 0-1 да завршеше гарант ја местеле Х-2 xD
Eve ti pak... dvete X od LŠ...Кец у два и три плус, намлати ли сува кешарица @Sladoledzija експерту за наштелувани прелази?
Си требал да постираш твитот за повеќе контекст.
Кажувај друг пат баба, да накалемиме кешарица, лето иде треба да се трошат пари на краците.
Добро бе шо на кур се качвате, кој те спомна, кој те праша нешто, само магаре одговара без прашање.Кога ќе се испостави дека комшиите знаеле и затоа го шитнале, тек тогаш ќе биде весело. На Форза АЦМ ќе му требаат нови пцовки и навреди за да ја долови нервозата, инцестите има да ве тужат безмислосно.
Се крстев во Фиорентина и еден од Милан и Рома, ова со Аталанта ќе дојде како бонус, да залечи рани од испаѓањето на Интер, они ме многу изнервирана, нив ги рачунав за сигурни патници во 1/4 финалеАко отидат следно коло во Европа Аталанта, Фиорентина и нормално еден од Милан/Рома, мислам дека сигурно ќе го обезбедат петтото место што ќе оди во ЛШ...
Добро прашање, незз и јас и ме мрзи да барамНе знам што би се случило доколку Аталанта или Рома не завршат петто место, а освојат ЛЕ, со тоа и пласман во ЛШ. Дали ќе имаат 6 екипи?
Според моменталнава табела, да речеме Аталанта освои ЛЕ, наредна сезона Интер, Милан, Јуве, Болоња, Рома и Аталанта во ЛШ? Брејјјј. Можно е? Не успеав да најдам точно инфо никаде во моментов.
Можно е!Не знам што би се случило доколку Аталанта или Рома не завршат петто место, а освојат ЛЕ, со тоа и пласман во ЛШ. Дали ќе имаат 6 екипи?
Според моменталнава табела, да речеме Аталанта освои ЛЕ, наредна сезона Интер, Милан, Јуве, Болоња, Рома и Аталанта во ЛШ? Брејјјј. Можно е? Не успеав да најдам точно инфо никаде во моментов.