Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Примадонството како начин на живот во комбинација со ниското афричко ајќу, природно си создава вакви ситуации на губење на компасот во животот

Не делува дека Лукаку е глуп човек во поглед на интелигенција. Зборува 5 јазика. Ама некој многу лошо го советува.

Не делува дека Лукаку е глуп човек во поглед на интелигенција. Зборува 5 јазика. Ама некој многу лошо го советува.
Ок не е глуп само е мутав муабетов...

Доволно е само да се потсетиш дека човеков САМ изјави дека бил еден од најдобри напаѓачи у свет и у друштво на Бензема, Левандовски и Халанд....

Сам ни Меси се нема пофалено :pos:

8 мислам дека :icon_mrgr:
Јаките па јазици, 3 од тие се официјални у Белгија, плус англиски и некој афрички таму ула була мајка му врачарката што го учела.

8 мислам дека :icon_mrgr:
Јаките па јазици, 3 од тие се официјални у Белгија, плус англиски и некој афрички таму ула була мајка му врачарката што го учела.
Глеј го бе овој едвај 5-то одделение има завршено, уште купува филмови на цедиња од тезгата пред Бисер, и ги враќа ако немаат превод на Македонски, ќе збори за Лукаку што знае Француски, Холандски, Англиски, Италијански, Конгоански, и Шпански...

Али нема везе ако оди во Јувентус не е он глуп, глупи се Јуве што го менуваат за Влаховиќ...

Глеј го бе овој едвај 5-то одделение има завршено, уште купува филмови на цедиња од тезгата пред Бисер, и ги враќа ако немаат превод на Македонски, ќе збори за Лукаку што знае Француски, Холандски, Англиски, Италијански, Конгоански, и Шпански...

Али нема везе ако оди во Јувентус не е он глуп, глупи се Јуве што го менуваат за Влаховиќ...
Сакале да игра заедно со Влахо како што играл со Мартинез со Киеза зад нив а демек Челзи за да се откачи барале и 25 мил кеш. Ама демек

Кога аме кај Лукаку. Дали сега пробва од каша да се вади не знам, ама дал интервју демек за неговиот живот...

Golem patlak ako zbori 8 jazici, moze i da e akademik ama dzabe koga nema fudbal u nego.. samo e fizicki jak, i brzo trca.. 0 fudbalska inteligencija nitu tehnika nitu butur..

Ај сеа не претерувајте и вие, ликот кога сака да игра и да се докажува, ИГРА и тоа е факт, дали е врвен шпиц како што сака да се прикаже, не е, нормално.
Ама да не го правиме сега Мората, за него го има измислено фудбалот.

Ми се допаѓа тоа како е опишано во твитот... After he dramatically decided he does not want to move to Juventus.

fall-drama.gif

Ако сака Челзи глава за глава за Ориги нека дојде у Милан :icon_lol:

Со него Рома може да се вмеша во борба за ЛШ, во спротивно ќе мора да чека повторно да потфрли некој од Милан, Јуве, Наполи, Интер.

Не бе друже каков Лукаку..вчера пристигна Сардар Азмун од Баер и тос е тоа..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom