Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Како сте траеле вчера на темава дека шампионот играше, свака част :D

giphy.gif

Абе од кога оној Салемакерс научил да дрибла? Какво дрво беше ми изгледа како да имал голем напредок сезонава.

Абе од кога оној Салемакерс научил да дрибла? Какво дрво беше ми изгледа како да имал голем напредок сезонава.
Сале е подобар од Јануари, многу подобрен е офанзивно а и во дефанзива гине секогаш. Навивачите не го сакаат од навика од порано поради неговите лоши потези и неговите дриблања у празно.. не е за прва постава во никој случај, ни он, ни Месиас. Имаше чист зицер вчера Месиас, што некој како Политано пример глатко би го решил. Нема Милан некое асално десно крило и тоа е проблем веќе 3-4 години.

Од овој

967396528.0.jpg

Кој дриблинг го има бе, лево десно лево десно и се надева да помине некој....и да помине после тоа нема ни шут ни пас...

Даде еден гол со Наполи и тоа е...

Најискрено, би било глупо да го казнат Јувентус и да добие шанса Милан, ако воопшто и бидат 5ти.

Милан го прогласувам за умрено....Интер ќе ни мочаат на гробот ако Пиоли остане на клупа до вторник...

Милан го прогласувам за умрено....Интер ќе ни мочаат на гробот ако Пиоли остане на клупа до вторник...

Нема за тој натпревар никаков спас, дури да го донесат и најдобриот тренер и да играат двајца Леаовци.

Специа ги тепаше и Интер и Милан полуфиналистите , што по кладионичарска логика треба да играат во финале лига шампиони. :pos:

Нас секоја сезона не малтретираат.

Ова е најверојатно моментот кога Лукаку бил најблиску до споредба со Дрогба.
Каков гол, осет.
Ајде Интер, немојте да ми се стискате, спремајте едно 50че. :coffee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom