Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Го прочитав целото интервју, не ми е јасен зошто откако отиде во Интер постојано води некоја борба, бара да биде потврден, да му се признае дека вреди и дека направил вистински потег. Индиректно, а и директно, провоцира цело време.

Игра добар фудбал во Интер, особено сезонава, што му треба да изведува, кога и така не делува дека ментално е претерано силен да ја изнесе таа борба?!

Го прочитав целото интервју, не ми е јасен зошто откако отиде во Интер постојано води некоја борба, бара да биде потврден, да му се признае дека вреди и дека направил вистински потег. Индиректно, а и директно, провоцира цело време.

Игра добар фудбал во Интер, особено сезонава, што му треба да изведува, кога и така не делува дека ментално е претерано силен да ја изнесе таа борба?!

сеоски Хари и Меган.

Interesno mi e Seria A vo eden aspekt , dali se mestat mecevi ?
Znam deka Napoli odamna nema poraz no vecer so Lazio se mi izgleda deka saka da im pustat pobeda na Lazio , ista prikazna bese i Monza O-1 Milan , nekako podaruvat bodovi ekipite

Бре што слатка победа, од оние шо ти е убаво после со денови..
Vidi mene ko vtor klub vaka mi e
46d25b94470aeba0fb4107b382d8e4ab.jpg

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Конечно почна бродоломот на Наполи предвиден од Кајгана експертите... Треси се Неаполе во позадина брефта повредената Стара Дама, сите знаеме дека повредена мечка и баба со скршен колк знаат да бидат најопасни...

Ништо штама за победата на Милан:cautious:

Многу смешно ви беше лани кога пишувавме со Трибиани дека сите им ја се тргаа од гол на миланезиве. Ете после Лацио и Сасуоло, сега и кај Фиорентина го враќаат долгот.
Јас сфаќам дека може да ви биде смешно и да не верувате во завери, ама вака после поминати 1-2 години, неверојатно е како сеуште не можете да го видите патернов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom