Najdobrata odbrana vo ligata, na -4 ke doagale oni, ke se krselo prvenstvoto posle natrpevarov. DOBRO
Може и навистина да е така.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Najdobrata odbrana vo ligata, na -4 ke doagale oni, ke se krselo prvenstvoto posle natrpevarov. DOBRO
Najdobrata odbrana vo ligata
И со вчерашните примени 5 гола, пак имаат најмалку примени голови во цела лига така да колку и да звучи бизарно, сеуште е најдобра во моментов![]()
И со вчерашните примени 5 гола, пак имаат најмалку примени голови во цела лига така да колку и да звучи бизарно, сеуште е најдобра во моментов![]()
Имаше некој безбедносен проблем, се распаѓа стадионот, време е за нов.Зошто овие три дела се секогаш празни на натпреварите на Милан и Интер?
Мојот тим Лече, на култниот стадион Виа дел маре. Видете го Баскирото, човекот што го даде вториот гол, од што е напукан со стероиди ги пуштил цицките ко Салваторе Ароника

Леле Дуче у Бутел хахахахаххаПрегледај го приврзокот 362283
Федерико Баскирото, како што пиша погоре Курајбер идоли му се Ароника и Кароциери, има играно за младинците на Македонија Ѓорче Петров. Редовно дреме во Магнус на Јужен булевар кај Електрометал, неможат да ја излуфтираат теретаната од неговата смрдеа...најдобри пријатели му се Урко и Паљо од Битола. Повремено оди и во теретаната на Дуче у Бутел. Редовно ја тепа својата девојка, 3 пати е пријавуван во полиција за семејно насилство, не лежел ниту ден за тоа. На село кај старите оди еднаш годишно, кога треба да се цепаат дрвата...не пие и не пуши, води здрав живот, притоа не бира што протеини користи за да изгледа поголемо, му ги увезуваат од Косово. Откако ќе ја заврши фудбалската кариера ќе се направи чкембар како Фабио Ливерани

Дуче Барези…Леле Дуче у Бутел хахахахахха
Им шиткаше на циганите во теретана "протеински" банани за 150 денари од банана хахахха.
Имаа кошаркарски тим Бутел и на навивачката група он беше воџа, кога се играше во Аеродром го мобилизираше цел Чаир, Бутел, Север и Топана. Сам си измисли песна:
"Дуче ние воџа имааамеее
За никого не го давааамеее
Ајде Дуче лееее да ги ебемеее
Зашто дома ќе си одииимеее."
![]()
![]()
![]()