- Член од
- 20 март 2022
- Мислења
- 1.385
- Поени од реакции
- 3.513
За пеесче кликаш цел месец деноноќно, пази каде ги трошиш не се расфрлај по многу.Ќе го лапнеш ли за пеесче?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За пеесче кликаш цел месец деноноќно, пази каде ги трошиш не се расфрлај по многу.Ќе го лапнеш ли за пеесче?
Пак криминалниве гревови ни криви ни дужни ќе го јаделе стапотЌе не исфрлат и од ЛШ / ЛЕ сигурно, УЕФА со нетрпение чекаше ваков момент поради Супер Лига и Ањели.

Така е, додека ти со нетрпение чекаш да дојде државен празник или да му лижеш гз на газдата за да имаш слободен ден.За пеесче кликаш цел месец деноноќно, пази каде ги трошиш не се расфрлај по многу.
Па си можел унапред да одмориш, а не да влегуваш во фан клубот на Јуве и да ме цитираш овде.Пак криминалниве гревови ни криви ни дужни ќе го јаделе стапот
Би било убаво да го имам тој мајндсет на барем 2 месеца,да одморам малку...
Јас сум сам свој газда, а утре е празник па можеш ти да дојдеш да ми ги издуваш мадињата за ,,пеесче" плус топол оброк и кафе. Кој ти дава една месечна плата за некој сат.Така е, додека ти со нетрпение чекаш да дојде државен празник или да му лижеш гз на газдата за да имаш слободен ден.
Па си можел унапред да одмориш, а не да влегуваш во фан клубот на Јуве и да ме цитираш овде.

Вчера низ Италија искочи вест дека ќе го враќаат Марота назад.Тоа што и покрај ова миланските екипи фудбалски имаа подобри сезони од мизеријата на Јувентус последниве години, само кажува колку неверојатно неспособно им е раководството пост-Марота, ништо друго