Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не себичеа "ѕвездите" можевме комотно 5 комада да им дадеме.

stefano-pioli.gif

Ако ништо друго Деви ќе најде утеха у поразов со тоа што тој Соуле ќе го прогласи за новото светско чудо у фудбалот. Рамо до рамо со Мирети, Портанова, Пелегрини, Фаџиоли, тој од Џенова зублето што испраа пари со него, и уште 17 младинци на Јуве што изиграле по едно полувреме летоска на пријателски, што наговестуваат врни кариери и новата прејака постава на Јувентус. :kafence:
Предводени од Бремер, Костиќ и Влаховиќ секако.

Плукни го Алегри еднаш од мене додека си таму
Искрено без заебанција јувентус во живо изгледаше како просечен второ лигаш. Ама ништо не покажаа беа комплетно отсечени.

Победава на Милан, иста као некои претходни победи на Јувентус во бантер ерата: рутинска, лаганезе и на сув квалитет.
Јеботе, со Габиа и Калулу, Пиоли ги затвори Милик и Влаховиќ, практично Татарушану немаше потреба од ниедна посериозна интервенција.
Јувентус ултра лош, Милан доволно добар за лесна победа којашто во ниеден момент не беше под знак прашалник.
Пиоли ризикуваше, али топ потези, свака част.

Искрено без заебанција јувентус во живо изгледаше како просечен второ лигаш. Ама ништо не покажаа беа комплетно отсечени.
Isto izgledase i na tv :LOL:

Полесно ќе ми биде да ми каже дека се чувствува ко девојче на таа возраст отколку да носи дрес на Јуве или Милан.
Па уште платил карта да го носи на стадион татко му. :oops:

Полесно ќе ми биде да ми каже дека се чувствува ко девојче на таа возраст отколку да носи дрес на Јуве или Милан.
Па уште платил карта да го носи на стадион татко му. :oops:

Чичко му е сигурно или јебач на мајка му или сестра му
Нема шанса муж да се срами синот да му носи дрес од Јуве и да го шета таќе у јавност

Чичко му е сигурно или јебач на мајка му или сестра му
Нема шанса муж да се срами синот да му носи дрес од Јуве и да го шета таќе у јавност

Какви клукајдрвски фаци држат и двајцата, чичко е единственото логично објаснување покрај татко. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom