Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Секоја чест на Довери за судењето денес. Дозволи машка игра, не паѓаше на провокации, правилно досуден пенал и осет за водење на утакмицата. Се што фалеше прошлиот викенд во судењето на дербито со Милан. Штета што има огромна разлика у квалитет кај судииве у лигава.

Не ја гледав текмава ама Довери е години наназад меѓу подобрите судии у Серија А.

Него утре каков мастерклас Џампаоли ќе им приреди на Милан, со Џовинко, Сенси, Кандрева и Конти :pos:

Не ја гледав текмава ама Довери е години наназад меѓу подобрите судии у Серија А.

Него утре каков мастерклас Џампаоли ќе им приреди на Милан, со Џовинко, Сенси, Кандрева и Конти :pos:
Сенси ќе ви даде два гола и после ќе се повреди и со тоа неговата судбина ќе биде исполнета. Мал, би рекол чудно мал, екстремно кршлив, запчаник во приказната наречена 20та титула на Интер.

Следни Интер играл со Сасуоло. Или ма ги отворат 7-0 или ке се повампири оној Берарди кој само тогаш го има на дерби утакмици и ќе им даде 3 гола. Ама како и да е пред тоа утре Самдорија има на Милан лекција по фудбал им одржи нешто така ми се чини. Баш кога не треба.

Секогаш кога се игра толку рано се кикса, јас мислам дека Конти и Снеси ке ни пресудат 1-3 FT

Го има некаде видеото со Сари? Не ми го отвора на 3 места досега

Utre 2:0 sigurni za milan.. ke isporaca bratot Ziru
Автоматски споено мислење:

A voedno i 0:2 sigurni za Juve.. ke isporaca bratot Duško

Следни Интер играл со Сасуоло. Или ма ги отворат 7-0 или ке се повампири оној Берарди кој само тогаш го има на дерби утакмици и ќе им даде 3 гола. Ама како и да е пред тоа утре Самдорија има на Милан лекција по фудбал им одржи нешто така ми се чини. Баш кога не треба.
Ти ли си Миланскиот Трибијани?

Уште ли е +14 измеѓу "моќниот" интер и Милан?
Грешка си. Толку беше разликата од Интер и Јувентус едно време.

Милан тука блиску си ги држиме, ја праиме интересна сезоната.
Јувентус ги отпишавме у август.

Грешка си. Толку беше разликата од Интер и Јувентус едно време.

Милан тука блиску си ги држиме, ја праиме интересна сезоната.
Јувентус ги отпишавме у август.
Ако вечерва победи Јувентус ќе биде -6, ќе важи отпишаното?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom