Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема среќа дечкото, само што се врати од повреда. Он и Дибала сезонава не можат да фатат континуитет никаков.

Има некоја статистика колку кинења на АСL се имаат десено на Олимпико? Ова не е нормално, имаше еднаш анализа негде на нетов некој медиум ме мрзи да барам.

Да се надеваме дека не е до тој степен сериозна повреда, ама не изгледа добро.. :(

Има некоја статистика колку кинења на АСL се имаат десено на Олимпико? Ова не е нормално, имаше еднаш анализа негде на нетов некој медиум ме мрзи да барам.

Да се надеваме дека не е до тој степен сериозна повреда, ама не изгледа добро.. :(
Држи вода.. Најсвеж пример Заниоло два пати.. Сега Киеза.. Незнам Спинацола со Италија дали тоа беше на Олимпико..
Стротман.. Имаше уште некој од Рома сигурен сум..

Колку треба да си ретардиран и мизерен од 0 до Џонтра за да се радуваш на туѓа несреќа?
Колку треба да си ретардиран и мизерен од Џонтра до 0 за да се радуваш на туѓа несреќа?

Вака оди скалата, во минус е Џонтра. :kafence:

Држи вода.. Најсвеж пример Заниоло два пати.. Сега Киеза.. Незнам Спинацола со Италија дали тоа беше на Олимпико..
Стротман.. Имаше уште некој од Рома сигурен сум..
Демирал исто.

Колку треба да си ретардиран и мизерен од 0 до Џонтра за да се радуваш на туѓа несреќа?

Де бе голем кур. Не добил тумор на мозок кој не може да се оперира и ќе умре за два месеца па да го жалиме.

Скинал лигаменти, ќе одмара една година, и да не заигра више никад обезбеден си е за цел живот.

Ебаве снегулките

Голем е овој шампионски клуб. :kafence:

271668913_10158583503440936_5555128910407062882_n.jpg

Де бе голем кур. Не добил тумор на мозок кој не може да се оперира и ќе умре за два месеца па да го жалиме.

Скинал лигаменти, ќе одмара една година, и да не заигра више никад обезбеден си е за цел живот.

Ебаве снегулките
Допирна точка со реалноста немате, све ментални сте.

Добри утакмици имаше вечерва (y)

Интер и Лацио не беше нешто добар натпревар, затоа што Лацио беше лош. Дадоа безвезен гол за барем да го направат малку неизвесен натпреварот, но Интер беше многу подобар. Иако повторно можеше да им се деси да прокоцкаат се' во финиш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom