- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 6.919
- Поени од реакции
- 23.651
Шо знам мене Шира ми е апсолутно најголемиот кловн од овие твитер новинарчињава
19 минути подоцна
Прав си бил, не сум го знаел.
Unfollow
Шо знам мене Шира ми е апсолутно најголемиот кловн од овие твитер новинарчињава
19 минути подоцна
Прав си бил, не сум го знаел.
Unfollow
Не си ме сфатил. Шира е кловнот тука.
Океј и? Шира ја ископирал веста од Ди Марцио, скоро 10 минути покасно. Ќељавиот и Романо работат заедно.
Не дочитав, my badНе си ме сфатил. Шира е кловнот тука.
Тврди за Абрахам дека нема buy back clause и Романо со детали потврдува дека има buy back clause.
Точно ама не е толку ексклузивен ко Рома со хир ви гоу и со трансферите објавени доека клубовите ги носат документите на регистрација.У главно за итаљанскиве тимови Ди Марцио уште барата најбоље дека очигледно има конекции у сите клубови. Романо ретвита од него а Шира нема врска и пробува да убоде нешто на тепка.
Нели правиме Кајгана Fantasy Seria A?
или имаше посебна тема за тоа?Fantaliveseriea: il fantacalcio e' cambiato
Il Fantacalcio preciso imparziale e LIVE che premia in maniera oggettiva! Iscriviti subito e' GRATIS!fantaliveseriea.com
Тука играме.Сериа А
2a1afe79
REPORT: INTER MUST FIND €340M IN 36 MONTHS.Се е океј, Интер се распаѓа.
Дечко, најбитни 3 карики у тим ви отидоа ти за Јуве што не зел ништо се фаќаш и ќе ги споредуваш со дното што Интер го допира по една таква шампионска сезона? Никој не рече дека се распаѓа Интер, ама не им е добра ситуацијата у никој случај. Ќе бидат конкуренти секако и годинава, ама дека го раштимаа шампионскиот тим од лани го раштимаа и те како. Ако го негирате ова вие интерашиве, живеете во заблуда. На Јуве најбитните играчи им остануваат за разлика од Интер. Гревот што никој го нејќе секако ќе даде 25+ (ако не и 30+) голови сезонава, без разлика дали му се играло или не у Јуве, без разлика дали е Пирло или Алегри тренер. Интер инкасираше преку 200 милиони од излезлни трансфери, колку од нив ги инвестираше у појачување у тимот? Jуве ништо не инкасираше од излезни трансфери, па пак по се изгледа ќе платат 35 милиони за Локатели. Интер од друга страна со Кањари за тој Нандес или како и да се викаше цело лето се натега за 20 милиони и пак нема да го земат, и покрај 200+ милиони инкасирани од трансфери.Очајнички обиди да се откачат од Роналдо, гревот никој го нејќе, самиот се нуди сегде.
Уште не можат да се договорат со нов договор за Дибала.
Со Сасуоло не можат да се договорат за факинг Локатели 2 месеца.
Ниту еден купен играч.
Се е океј, Интер се распаѓа.
Нема гаранција дека оваа сезона ќе биде комплетно здрав и ќе ги изигра сите натпревари.Osven sto sme pojaki za Alegri, pojaki ke bideme i za Dybala.. bateto minatata sezina 2 utakmici dali izigra..
Начинот на испата неможеа да го договоратме чуди што толку долго се тегнеа со Сасуоло
Мислам дека цената никогаш не беше проблем, туку кога и како ќе се плаќаат ратите на трансферот.Нема гаранција дека оваа сезона ќе биде комплетно здрав и ќе ги изигра сите натпревари.
Инаку Локатели е done deal. Само што пренесе Романо. Се очекува потпис наредни неколку дена.
Ова се знаеше уште пред месец дена, ме чуди што толку долго се тегнеа со Сасуоло. На крај цената пак испадна онолку со колку што почнаа да се нагодуваат - 35-40 мил.
Се согласуваме де дека Интер се распаѓа и е у тешка финансиска состојба.REPORT: INTER MUST FIND €340M IN 36 MONTHS.
Седи си мирен, иначе Ио пак ќе треба од гомна да те вади...
Тоа што кај Интер остана цела одбрана, Барела, Брозовиќ и Лаутаро нема врска изгледа, ете битно кај Јуве остана Киеза и апсолутно ниеден друг битен играч, освен Роналдо за кого и душата на ѓаволот би ја продале само да дојде некој заинтересиран клуб и да ги спаси од 30+ милиони годинава.На Јуве најбитните играчи им остануваат за разлика од Интер.
Да, за 2 години откако конечно после 2 месечно молење успеавте слугите Сасуоло да ги убедите да ви го даат на гратис позајмица.Jуве ништо не инкасираше од излезни трансфери, па пак по се изгледа ќе платат 35 милиони за Локатели.