Ги нашле во јувентус глупи да плајкат големи пари за глупи играчи и што да прават вози го филмо.Јуве е казнет, а тимовите со кои правел трансфери, не.
Ајде нека објасни некој, зошто, кога и Џенова пример имала фајде од тие трансфери.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги нашле во јувентус глупи да плајкат големи пари за глупи играчи и што да прават вози го филмо.Јуве е казнет, а тимовите со кои правел трансфери, не.
Ајде нека објасни некој, зошто, кога и Џенова пример имала фајде од тие трансфери.
Нека побараат и оштета поради душевен немир, и неможност да заспијаат навечерДоведени биле во заблуда од кариерни апаши.

Јас само факти посочувам, тоа е, вистината боли.Druze bukake ti se deshava na temava bolje trgni se so vreme, ostaj sea so navredive niso ne prais, gleas predmet na sprdnja si na pola forum u momentov od sto se sramish. Idi skri se nekade i placi si na raat nemoj vaka javno zaso cringe e da se gledaat vakvi javni meltdauni.
Со нула ни е достаТочно, пошто наредната ќе биде сигурно многу подобра, ваљда ќе ви дадат +25 од старт.
Верно е дека се најбогати, ама заради таа супер лига сега ФФП ќе им виси на врат од УЕФА.Незнам зошто ама денеска никако неможам да се сложам со тебе. Јувентус единствено што ќе претрпи е овие минусни поени. Ниту ќе застане клубот ниту ќе запаѓа зошто сите забораваме дека Јувентус е најбогатиот клуб во италија. А оваа што ќе си замине влахович не е ништо трогателно пошто типот во Јуве не покажа ништо они мали блесоци на почетокот и штама а Киеса нема никад да го пуштат да си оди зошто е домородец плус најдобар нивен играч.
Ajdee Juve vi e kriv za finansiskata sostojba sega, finansiskata sostojba na klubovite koi ne se Juve poradi koja ligata e toa shto e. ,Верно е дека се најбогати, ама заради таа супер лига сега ФФП ќе им виси на врат од УЕФА.
Нема да може да инјектира 200М и да купува играчи. Ќе мора од приходи да реинвестира, а со падот сезонава и долгот што го имаат нема да имаат ни за леб. Верно е и за Влаховиќ, 0 учинок има у јуве од кога е дојден, ама нема да заврши се само со продажба на Влаховиќ и повеќе ќе продаваат. Се сеќавам и Канаваро им беше легенда па премина во Реал кога паднаа, ќе видиме како ќе надокнадат за тоа што нема да имаат никакви приходи.
За дечкото фан на јуве што ме цитирал. Да другар ќејф ми е што ви го судат клубот. Нелегално работеле ќе добијат казна за тоа. Денеска се расправаме оти Интер не може да покрие плати, оти мораше да ги продаде и Хакими и Лукаку, месецов и Шкриниар најверојатно, ама вашиот клуб со помош на овие малверзации за кои ви судат го држеше у постава Кристијано Роналдо. Правеше мега трансфери кои ако реално ја прикажувале финансиската состојба немало да ги направи, и ќе беше значително послаб со што немаше да бидете конкурентни за скудето.
Криво ми е за лигата да, и така е дно во однос на приходи спрема другите, тек сега ќе падне и подоле, ама тоа не го направиле ни Интер ни Милан туку криминалната багра на Јувентус. Тука вашиот криминален клуб должи извинување на сите останати во лигата за криминалот, должи извинување на фановите на сите во Серија А затоа што ја упропастува лигата и должи извинување пред се према вас како фанови затоа што со својот криминален однос не само вашиот клуб туку и цела лига ја носи во пропаст.
)) Neverojatno.Каде пишав дека јуве му е крив на Интер? Неверојатно тука е само како можете да си спинувате реченици оти не ви годи ситуацијава и што клубов ви е посран до немај каде у моментов со 2 истраги од кои за едната веќе лапнавте -15.Ajdee Juve vi e kriv za finansiskata sostojba sega, finansiskata sostojba na klubovite koi ne se Juve poradi koja ligata e toa shto e. ,)) Neverojatno.
Не не. Серија А ви е крива што Јуве правеле криминали. Требаше да им прогледат низ прсти. Како така се осмелија Јуве да ги казнат цццAjdee Juve vi e kriv za finansiskata sostojba sega, finansiskata sostojba na klubovite koi ne se Juve poradi koja ligata e toa shto e. ,)) Neverojatno.
Abe, jasno mi e deka pravele matni raboti i eve vekje go jadat kurot nemien za toa, a i ushte kje go jadat, ama deka nekoj drug kje go zemel Ronaldo ili deka Fiorentina ne sakala da go dade Vlahovich vo JuveКаде пишав дека јуве му е крив на Интер? Неверојатно тука е само како можете да си спинувате реченици оти не ви годи ситуацијава и што клубов ви е посран до немај каде у моментов со 2 истраги од кои за едната веќе лапнавте -15.
Убаво си пишува. Додека другите крпеа крај со крај и продаваа играчи, јуве истураше пари за трансфери не се работи само за интер(го земав за пример), се работи и за милан и за цела лига каде што немало ваква ситуација. Мислиш Милан не сакаше да отиде кај Реал да ја отвори вреќата и да го земе Роналдо? Не сакаше Фиорентина да го задржи Влаховиќ или па да го земе Милан?
Читај убаво.
)) Vtora opcija na Vlahovich beshe nadvor od Italija, Milan ni priblizhno nemashe da ponudi na Fiorentina za nego, znachi pak Italija imala korist shto Juve dal tolku pari za nego, od edna strana Fiorentina se opari, od druga Vlahovich ostana vo Italija.Abe umren eden, ne negiram deka nekoj drug e kriv, kriv e Juve i kje go jade, vekje i go jade i toa nemien, ama i vie so sila izigravate neshto tuka a ne ste nishto poarni, ni Juve, a ni milanskite klubovi se cvekjinja za mirisanje.Не не. Серија А ви е крива што Јуве правеле криминали. Требаше да им прогледат низ прсти. Како така се осмелија Јуве да ги казнат ццц