- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.727
- Поени од реакции
- 120.271
Иначе не го знаеме од Барса какво дрво е. Али ако, дај Боже стандарден првотимец да ви е.Одличен заклучок после еден лош натпревар мора се признае.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иначе не го знаеме од Барса какво дрво е. Али ако, дај Боже стандарден првотимец да ви е.Одличен заклучок после еден лош натпревар мора се признае.
Иначе не го знаеме од Барса какво дрво е. Али ако, дај Боже стандарден првотимец да ви е.
Олабавено Ушер.Daj be olabavi 20 godini e
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ај барем ако ние не сме нека бидат Наполи шампиони штакурац.![]()
Мајк проба да ја боксува во противнички шеснаестерец xD
Хајлајт на дуелот. Ги повреди сите витални органи. Супата што ја јадел пред 10 години на Курбан Бајрам, му излезе низ нос.
Не пошо никад не сме се надевале, т.е. јас не сум се надевал на Рома. Знам дека и Наполи ќе се исељачат и ќе губат бодови против села ама си праиме муабет мике мој. 2 бода ни бегате а у нокдаун сме, после репстативната пауза се враќаме јачи него икад и газиме. Ок е, 10 за 12 во недела, идам да си легнам зашо готов сум пред излив и се пропроатно. ZzШто бе, се откажавте од Мурињо и Дибала?![]()
Мех. Океј му беа измените, глава за глава. Мада со вадењето на Калабрија може требаше да почека уште 10тина минути со оглед на тоа што го имаше под контрола Кварацкелија. Малиов имаше тивка утакмица, не беше кујзне колку опасен иако статистички има пролазна оценка, 2 принудни измени поради него и пенал.
Roma gi akna od zemja Atalanta, 1 sut na gol gostite, 3 boda. Milan istoto so Napoli. Jebiga koga ne saka, ne saka.
Како играше големиот кетеларе,не ја гледав?
Sent from my SM-G975U using Tapatalk