Ти и тие што им се допаднала глупоста што си ја напишал сте го преспале Европското првенство. Барела може беше подобар само од Имобиле.Киеза е најдобар Италијански играч једино ако Барела почнал да игра за Уругвај
Затоа ти си ја преспал цела сезона прошла во Серија А.Ти и тие што им се допаднала глупоста што си ја напишал сте го преспале Европското првенство. Барела може беше подобар само од Имобиле.
Да да европското првенство и сите 3 утакмици на Киеза.Ти и тие што им се допаднала глупоста што си ја напишал сте го преспале Европското првенство. Барела може беше подобар само од Имобиле.
Не дека имаше лоша сезона ама не беше ни ништо wow за разлика од Барела. Не знам што е тешко толку да се признае тоа.А пак да не имаше слаба сезона случајно Киеза лани? Миланезиве барем треба да знаат )
Далеку од тоа дека Киеза имал слаба сезона или пак дека не е добар како играч.А пак да не имаше слаба сезона случајно Киеза лани? Миланезиве барем треба да знаат )
Од сите аргументи на светов го извади најглупиот.Razlicna pozicija igraat. I dvajcata se mnogu dobri i talentirani, no ne moze Barella da bide edna klasa bolje od Chiesa a da vredi 5m pomalku na transfer market.
Pa ne ja sporeduvaj pred korona cenata.. daj segasnata nivna cena kazi koja e pa sporedi gi.. mi prais sporedba pred 2 i pol godiniУсман Дембеле пример. Пред ковид цената на пазарот му беше 125М, дали тоа го прави класа подобар од еве Киеза рецимо. Или еве најди ми друг играч и оправдај му ја цената.