Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па и сте добивале поклон пенали и бодови.

Тоа според критериумот врз кој се анализира Јувентус.
За истите работи за кои плачете сте добивале.

Abe Juve fanovi..ne i pisejte nisto na ovie placipickite..takvi plackovcki nit ima drugi nit ke ima..da si tepa juve vecer I da ide na +6 pa neka brojat oni imaginarni poeni koj imal +5 koj -5 od sudii.. ostanaa u igra ovaa godina do januari , a ne kako i obicno do noemvri I isfilmaa se nogu...

Не е јуве крив, све се тоа случајности, убаво вика ио поназад, случајно вие имате 4-5 бода плус од судии, а интер толку минус, на недосудениот пенал со парма при 2-2, еве го и ова денес при 1-0

Не знам дали го отвара видеото ама ваљда го има и на јутуб. Со вар кога вака те кинат за чисти пенали тогаш нема што да се дискутира поише, и ова требаше да биде пенал и голот на каљари никад да не биде дозволен. Колку сака нека се лоши интер, со ВАР требаше све да се гледа а не да се игнорира очигчедното, можат да цепидлачат за ултра милиметарски офсајди, или за чист гол ко денес интер што дадоа па 10 минути бараа нешто за да го поништат, али кога беше обратна ситуација ни 10 секунди не се потрошија све тоа да биде проверено.

Ја за разлика од другите не верувам не ни сакам да има скандал сличен на калчополи, ама дека ова не е случајно, не е, денес интер у 2 наврати беа оштетени, за чист пенал, и за примен гол кој после проверка требаше да биде поништен.

Ок е Јуве ја намести и оваа титула, интересно е со Аталанта кога Лаутаро играше како голман беше ок и нормална грешка ама затоа ова е калчополи одма,имате три нерешени по ред,сите киксови ли се вина на судијата?
Автоматски споено мислење:

Аналогно на ова, што кур се другите криви за кога Јуве игра лошо да добива судиски поклони?

Брат пред само две кола против Аталанта имавте судиска помош,зашто ми глумите жртви цел живот??

Ок е Јуве ја намести и оваа титула, интересно е со Аталанта кога Лаутаро играше како голман беше ок и нормална грешка ама затоа ова е калчополи одма,имате три нерешени по ред,сите киксови ли се вина на судијата?

Брат пред само две кола против Аталанта имавте судиска помош,зашто ми глумите жртви цел живот??
Лаутаро беше турнат од Запата бе човече, како е тоа помош? Аман, што не е во ред со вас, глупи сте или глупи се правите?
Две недели со тоа, да се крсти човек....

Интересен форс, али само тоа и ти преостанува зашто и сам си свесен кога има ВАР секој ебан детал треба да се види и санкционира, можат 1 милиметар офсајд да видат, не можат чист пенал или ѓон.
Еве, не ја мести јуве титулата, ама интер овде е свесно оштетен од тие што се одговорни за судењето и вар одлуките, друго објаснување не може човек да има кога станува збор за кристално чисти ситуации.
За лече и аталанта никој не збори, ама тоа што кикснувале или биле лоши 2 утакмици по ред не значи дека третата треба судии да ги крадат не у една, туку у 2 ситуации.

Па и сте добивале поклон пенали и бодови.

Тоа според критериумот врз кој се анализира Јувентус.
За истите работи за кои плачете сте добивале.
Ајде еве повели дај на која утакмица Интер доби очигледна судиска помош со која освои бодови сезонава. Јас еве вака на прва што ми текнува имам 4 утакмици во кои Јувентус доби поклон бодови.

Ти или си глуп или ретардиран, трето нема. Разбираш македонски дека Запата го фаулираше Лаутаро пред тоа???

Лаутаро беше турнат од Запата бе човече, како е тоа помош? Аман, што не е во ред со вас, глупи сте или глупи се правите?
Две недели со тоа, да се крсти човек....

Ова ништо е,вие замарате за судии секое коло,глупи сте вие чим пратите тогаш ако се ви е наместено,што да ви кажам.

Увек кога сте ошететени замарате со калчополи,јаки сте вие само судиите ве ебат.

Ова ништо е,вие замарате за судии секое коло,глупи сте вие чим пратите тогаш ако се ви е наместено,што да ви кажам.

Увек кога сте ошететени замарате со калчополи,јаки сте вие само судиите ве ебат.
А добро зошто мислиш дека би јаделе гомна ако нормала си тепа Јувентус, без помош без ништо? Не те сфаќам... Ти набројуваме 3-4 очигледни судиски грешки во полза на Јуве кои ДИРЕКТНО им носеле бодови. Еве ти денес против Интер одземени фактички 2 бода, а конкуренти за титула се двете екипи. Сфаќаш сеа зошто е гневот?? Не глеам зошто некој би бил гневен ако се си е регуларно, нема логика.

Ајде еве повели дај на која утакмица Интер доби очигледна судиска помош со која освои бодови сезонава. Јас еве вака на прва што ми текнува имам 4 утакмици во кои Јувентус доби поклон бодови.

Ти или си глуп или ретардиран, трето нема. Разбираш македонски дека Запата го фаулираше Лаутаро пред тоа???
Ист пенал добивте како Јуве против Болоња следното коло.
Еден пример затоа што ни ве пратам детално ни ме интересира за да паметам.

Муабетот ми е повеќе за верглањето на празно овде во темава, исти ситуации за различно тимови се коментираат и тумачат според различни критериуми.

Вие како навивачи на тим што неможе да се приближи до титула 8 години сте најгласни.

Иако калчополи и судиите беа небитни на темава кога вие и Милан освојувавте титули.

Да и така случајно рацете на Лаутаро завршија околу нозете на тој од Аталанта,ептен природна реакција при некој што е бутнат од позади.

Не знам вас судиите ве напраиле ментално ретардирани јас сум релакс, не ја ни гледав утакмицата,видов резултат после. Вие доживувате ментален бреакдаун не јас,самото тоа што ме почнувате да ме пцуете по лична основа со глуп и ретардиран што мене одма ме опоменуваат и ми бришат постови ти и тој погоре е доказ дека забегувате скроз.

Ист пенал добивте како Јуве против Болоња следното коло.
Еден пример затоа што ни ве пратам детално ни ме интересира за да паметам.

Муабетот ми е повеќе за верглањето на празно овде во темава, исти ситуации за различно тимови се коментираат и тумачат според различни критериуми.

Вие како навивачи на тим што неможе да се приближи до титула 8 години сте најгласни.

Иако калчополи и судиите беа небитни на темава кога вие и Милан освојувавте титули.
Абе уште 88 нека не се приближиме до титула, само се нека си биде регуларно. Кој пенал против Болоња бе, на Лаутаро оној? Сериозен си? Ти реков да ми кажеш судиски грешки, а не чисти одлуки.

Да и така случајно рацете на Лаутаро завршија околу нозете на тој од Аталанта,ептен природна реакција при некој што е бутнат од позади.
Тука завршува секаква дискусија.

Абе уште 88 нека не се приближиме до титула, само се нека си биде регуларно. Кој пенал против Болоња бе, на Лаутаро оној? Сериозен си? Ти реков да ми кажеш судиски грешки, а не чисти одлуки.

Стави видео од едниот и другиот пенал па ќе видиш дека се исти.

И како Јуве почна да освојува со судии а пред тоа два пати завршија седмо место.
Или две сезони преговараа со судиите?

Гледај 0:10 сек.

У право си,тука завршува дискусијата,намерно си пуште раче да спречи тој од Аталанта да даде гол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom