Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
45+1'

Igrači momčadi Juventus su zaprepašteni što je sudac promijenio mišljenje nakon što je konzultirao VAR. NEMA PENALA.

И ние на форумов сме запрепастени :))
Па на прв поглед изгледаше како пенал, после се виде дека Касерес влечи и правилно си досуди Џакомели. Која екипа нема да е запрепастена, на Интер да му дадат пенал ма да му го поништат како ќе реагираат? Не си интересен веќе другар со анти Јувентус фориве ;)[DOUBLEPOST=1549139457][/DOUBLEPOST]
Многу посекси играме со Манџукч и Пјанич у тимот...
Абе едно секси у пм, шта да ти причам :D. Јас уште не разбирам како Кедира игра во прв тим, јас да играм поголем допринос ќе имам, абе буквално оди човекот и некни и сега. Ко син да му е на Алегри, друго објаснување нема :D.

У овој башибузук, со Миха нов тренер на Болоња, си можел комотно и нив х2 да ги убациш.
Abe i niv gi mislev ama sekad gi tepaat vo kakva god forma da se... sakav i alaves da gi mavnam dvojna ama aj vaka dobro e.. imav cuvstvo deka denes totnem ke go dadese X ama kurvite se izvadija na kraj..

6 примени гола во последните 2 натпревари, Рома за богати :pos:

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Не ми е јасно кој е проблемот со навивачиве на Јувентус, разбирам дека бегаат 29912 бода ама па толку празни места а играат со Парма (старо дерби). Па и 100 титули да имаат по ред пак треба да идат, а не демек здосадено од титули а на крај плачат од куп кога ќе излезат.

Не ми е јасно кој е проблемот со навивачиве на Јувентус, разбирам дека бегаат 29912 бода ама па толку празни места а играат со Парма (старо дерби). Па и 100 титули да имаат по ред пак треба да идат, а не демек здосадено од титули а на крај плачат од куп кога ќе излезат.
Освен ако немам јас погрешни информации, на софаскор пишува 39500 посетеност, што е 2500 помалку од макс капацитет, значи околу 93-94 % исполнетост, што е солидно.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Хамшик отиде у Кина, ваљда у истиов тим кај шо е Караско.

Играч шо секогаш сум сакал да биде дел од Милан, преку 10 години константно добар у Наполи и ако не се лажам прв стрелец во историјата на клубот.

Штета никогаш не освои ништо посериозно у кариерата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom