Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Ne ocekuvav vaka slabo da igra Sampdorija.. Mn lesno Napoli tepa ovaa tekma.. Mislev ke se namacat..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I jas mislah deka ke ima podobar odpor od sampdorija i deka starecot ke go sobori rekordot na batistuta ako ne gresam. No ima uste vreme mozebi ke iznenadatNe ocekuvav vaka slabo da igra Sampdorija.. Mn lesno Napoli tepa ovaa tekma.. Mislev ke se namacat..
Па на прв поглед изгледаше како пенал, после се виде дека Касерес влечи и правилно си досуди Џакомели. Која екипа нема да е запрепастена, на Интер да му дадат пенал ма да му го поништат како ќе реагираат? Не си интересен веќе другар со анти Јувентус фориве45+1'
Igrači momčadi Juventus su zaprepašteni što je sudac promijenio mišljenje nakon što je konzultirao VAR. NEMA PENALA.
И ние на форумов сме запрепастени)
Абе едно секси у пм, шта да ти причамМногу посекси играме со Манџукч и Пјанич у тимот...
Vecer juve kiksa... Mojot covek Gervino dava gol
Ја најави.
4 od 6 igrav.. juve x2 totnem x2 baern x1 barca x2 i utre gi cekam arsenal x2 i milan x2Ја најави.
У овој башибузук, со Миха нов тренер на Болоња, си можел комотно и нив х2 да ги убациш.4 od 6 igrav.. juve x2 totnem x2 baern x1 barca x2 i utre gi cekam arsenal x2 i milan x2
Abe i niv gi mislev ama sekad gi tepaat vo kakva god forma da se... sakav i alaves da gi mavnam dvojna ama aj vaka dobro e.. imav cuvstvo deka denes totnem ke go dadese X ama kurvite se izvadija na kraj..У овој башибузук, со Миха нов тренер на Болоња, си можел комотно и нив х2 да ги убациш.
Освен ако немам јас погрешни информации, на софаскор пишува 39500 посетеност, што е 2500 помалку од макс капацитет, значи околу 93-94 % исполнетост, што е солидно.Не ми е јасно кој е проблемот со навивачиве на Јувентус, разбирам дека бегаат 29912 бода ама па толку празни места а играат со Парма (старо дерби). Па и 100 титули да имаат по ред пак треба да идат, а не демек здосадено од титули а на крај плачат од куп кога ќе излезат.