Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поштуете кога луѓе од по 25-30 години се понашаат ко да имаат 15 после победа на нивен тим?![]()
Уште еден јасен доказ дека кога најмногу треба за џубрињава судиите се тука да им помагаат.
Прво немаше црвен, второ не му даде жолт картон на Пјаниќ со крената нога дирекнто во телото на играчот.
Два клучни моменти каде им даде голема предност на џубрињава.
Замените можеме до утре да ги дискутираме, но факт е дека со играч помалце на теренот Интер беше цели 70минути, и буквално висеше голот заради играч помалце, и прашање на време беше кога ќе влезеше, во последните минути.
Но ме радува фактот, што џубрињава не одат со главата во зид па да го негираат тоа, па самите признаваат што и како било работава.
Нека видат сите, дека тоа што го вреглавме пред почетокот од натпреварот, и се случи, веќе видено сценарио.
Ајт чао.
Уште еден јасен доказ дека кога најмногу треба за џубрињава судиите се тука да им помагаат.
Прво немаше црвен, второ не му даде жолт картон на Пјаниќ со крената нога дирекнто во телото на играчот.
Два клучни моменти каде им даде голема предност на џубрињава.
Замените можеме до утре да ги дискутираме, но факт е дека со играч помалце на теренот Интер беше цели 70минути, и буквално висеше голот заради играч помалце, и прашање на време беше кога ќе влезеше, во последните минути.
Но ме радува фактот, што џубрињава не одат со главата во зид па да го негираат тоа, па самите признаваат што и како било работава.
Нека видат сите, дека тоа што го вреглавме пред почетокот од натпреварот, и се случи, веќе видено сценарио.
Ајт чао.
разликата е шо оваа е контроверзна победа на јуве, а од друга страна пеналот си беше чист.Дечко, Јуве кога изгуби од Реал, навивачи на Интер и Милан групно си го дркаа од радост, кој ти е муабетов?
Виде негде дека посочив чии фанови? Ова ми е општ впечаток за повеќе луѓе од форумов, не само за од темава.Дечко, Јуве кога изгуби од Реал, навивачи на Интер и Милан групно си го дркаа од радост, кој ти е муабетов?