Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Седам у кафана,нашминкан прилично.Немој да ти кажам кој да ми го мене попуши зошто јас на ниеден навивач на јуве дирекно не се обратив.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Добро бе не се љути непотребно, зошто што те навредив пак сега јас?... те прашав како поминало од Јуве пушењето.. бог да чува. Рипни па кажи оп бате... ајде убав помин у кафаната .

Реално втор жолт имаше за Пјанич, незнам што е фрката што не му даде, после тука некој јувенташ ќе се најде ќе ја правда одлуката дека 50-50% била

Реално втор жолт имаше за Пјанич, незнам што е фрката што не му даде, после тука некој јувенташ ќе се најде ќе ја правда одлуката дека 50-50% била

Не, не , како викавте "Немораше да суди, ама имаше простор", така некако нели ?:ROFLMAO:

Требаше да го даде вториот жолт.

Ова беше утакмичиште
Вистинсла италијанска фудбалска класика што би рекол Бранко Илиевски:icon_lol:

Сите елементи на дерби се исполнија.., сосе контраверзии и ѓурултии

ДА ИМАШЕ ЦРВЕН ЗА ПЈАНИЌ, АМА АКО ВИ Е, ЦРКНЕТЕ БРЕ...ОВИЕ ПОБЕДИ СЕ НАЈСЛАТКИ ПРОТИВ ГОМНАВА МИЛАНСКИ, СО СУДИСКИ ГРЕШКИ И ГОЛОВИ ВО 90ТА МИНУТА. УШТЕ НЕПОСТОЕЧКИ ПЕНАЛ ДА ДОСУДЕШЕ, ПА ДА БЕШЕ ШЛАГ НА ТОРТАТА

ПУШИ ИНТЕЕЕР
ПУШИ ИНТЕЕЕР
ПУШИ ИНТЕЕЕР

П-У-Ш-И
К-У-Р
И-Н-Т-Е-Р-Е-Е-Е-Е-Е-Е
!-!-!-!-!-!

:kuracc:
:boksix:
:blablab:
:sekc:
:sekcza:
:pusigo:

Свињата во вистинско време првиот гол против Интер(бар на Џузепе).
А колегата кој буши од спротивниот табор, 8 гола против Јуве. Ај чао.

Кои сме ние и кога тоа? :)

Така е зборот де, пошо си за Рома, а ние сме ривали, општо генерализирав што се збореше на форумов, не за тебе лично no offence :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom