Не се лутам, преголема омраза имам кон копиљот, а кога ќе ми текне дека земав дрес од него ( од репрезентација е не скокајте)
И увек кога го гледам како пати, се претворам у шредношколка у петок
Нека плаче, нека го сиса курот.
Изјавил немал срце судијата, ма мрш у пизду матерну свињо гадна
@Mondonico ... еве веќе кога го спомна Тоти. Пак повремено ќе се јави некој од рома или било кој друг клуб што ќе каже дека ил капитано знае да биде "специфичен", "контроверзен", па дури и "арогантен". Вие од друга страна, го величите Буфон до месечина и назад, и воопшто не ги ни земате у обзир ВСЕЛЕНСКИТЕ ДАМКИ што ги има вашата голманска легенда. Ниеден од вас не искочи да каже "еј сељачка му е изјавата на буфон после текмата со милан", туку повеќе сте насочени кон "па што кур ? фудбал е, и ја не би го признал на директни ривали за титула". Ме разбираш сеа?
Со тие изјави дополнително си го зацрни образот како
човек и перцепиран фудбалски џентлмен.
И нема што да збориме, достигна "Тоти level" на гад/лузер после изјавата вчера. Негодувајте колку сакате,иако милион пати сме го збореле ова тука.
За мене буфон е гнаса исто како што за вас е Тоти, и за истото постојат повеќе причини :
1. Голот на црњугата, изјавата после ова му е незнам, у најмала рака криминал и потценување за сите фудбалски фанови на Милан и неутрални фудбалски посматрачи.
2. Изјавата против рома, според која (од вчера) испаѓа дека он е лузер и медиокритет, пошто плаче ко пичкетина. (потсетувам
“Winners find a way, losers and the mediocre find excuses”) .
3. Онаа изјава од вчера за судијата.
Разбирам вжештена глава после такво испаѓање, и емоции и све. Ама 40 годишен човек не смее така да прифаќа пораз и реален пенал, уште помалце таква лузерска изјава (според негов стандард поставен 2014та) .
Кога сме веќе кај овој муабет... се знае кој е најголем фудбалски џентлмен -
Мирослав Клосе бе браќа. 3 гола има сам поништено у живот. Нешто што е мисловна именка и за буфон, тоти, малдини и занети...