- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 41.165
- Поени од реакции
- 122.522
Дај бе банирајте го Џони ве молам, преку куров. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

За Јувентус навиваш и мене ми викаш дека иам извртена перцепција за добар фудбал.Титула со 0 утакмици добар фудбал не се освојува. Освен секако ако имаш некоја извртена перцепција за добар фудбал.

Кај напишав дека сакаат да испаднат?@Џони Вајсмилер
Aко сакаа да испаднат зошто играа Икарди и компанија ?
Шо трескаш глупости бе? Јас пишав за моите лични желби врз основа поразот од Удинезе каде натпреварот со Порденобе од 120 минути е директен виновник бидејќи играчите неможеа да одат.. Кај спомнав дека Интер не сакале да победат? Ти знајш да читаш?
Џони не сери за Икарди, јес да не се состави со топка ама намести зицер и ќе имаше зицер доколку Перишиќ се одлучеше да асистира а не да пуца на гол.Тој е квалитетот шо да прајме , ако не игра 100милионскиот ќе треба да се молиме другата екипа автогол да си дај
Па нормално дека не може, затоа и никој не очекува од Интер да парира. Исто како што требаше во летото сите да очекуваат дека Милан не може да парира. Интер има тим што е граден за да биде во топ 4 на крај на сезона, секоја официјална изјава од клубот е дека ќе бидат задоволни со топ 4 на крај на сезона, моментално, скоро на полусезона се 3 место на табела. Што е неочекуваното или потфрлањето?Ебати тимот со шампионски амбиции ако 120 минути против нубски тим од трета лига е причина за ваквата форма..
Тешете се дека до тоа е проблемот, јас би рекол дека полека но сигурно слабиот квалитет и ротација избива на површина.
Неможе со факинг Брозович, Едер и Кандрева да парирате на Јувентус а тоа допрва ќе се види на наредните утакмици..
Точно е дека куп трофејот е далеку по важност од Скудето и ЛШ, но е трофеј кој што се брои, плус на страна тоа што голем тим и ‘‘намерно да пуштиме утакмица‘‘ не иде во иста реченица. Замарот не смее да биде никакво оправудвање затоа што правиме муабет за професионални фудбалски клубови кои се составени од професионални фудбалери, а ако истите не може да го издржат ‘‘пеколново‘‘ темпо тогаш челниците на клубот треба сериозно да се запрашаат за кого фрлаат вреќи полни со милиони. Тоа што до финале поголемиве клубови ги делат само 4-5 утакмици е нешто кое што само покажува колку не држат вода муабетите за претерано оптоварување и слично.
Mid-season team in Serie A