Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу ми е мерак што ги исфрлија мочковците кои мислат дека добро играат.

Последните 5 утакмици, на рамното 1 гол :icon_lol:
Wow у реду е, демек Интер на среќа тепаше се до мечот со Удинезе... Факт е дека имаше неколку победи на гурање ама играа добар фудбал и даваа голови, е сеа фати лоша форма последниве месец дена, јебига.

Не замарај Јуве колку такви има тепано ехееее, последна е оваа со Рома каде спасуваше зицер Шчешни или као и да се вика у 92 минута. Дабогда 200 гола ви дадат Тотенхем ви ебам тоа смрдената екипа. :D

Секако Џони секако. Некад какви глупости тресеш тоа е страшно.
И ова глупост? Добро утакмицата со Удинезе не ви е доволен показател? Шо ви треба појќе? Лацио да не ишлапа сега и тоа нема да ви биди показател?[DOUBLEPOST=1514414621][/DOUBLEPOST]
Aj изземи се постоење и од дискусија која бара виуги .... сакал да испаднеме од Порденоне и од Милан.
Затоа сега тапан ќе јадиме од Лацио, дека ги елимиравме Порденоне

Ве шлапнавме онаму кај шо е најбитно, а вие радвајте се во купот колку сакате, јас пишев за натпреварувањето а не противникот, не ми е битно од кој ќе испадни Интер туку важно да испадни.
Џони ова е надвор од секоја логика, но сега ќе ти вратам со нешто исто толку нелогично но подобро

Тие се тие коментари "нека се радуваат сиротиња", a од них поголеми сиротиња нема и капитенот нивни двапати се состави со топката тешете си се :kuracc:
Не го вреѓај најдобриот напаѓач во Европа, 100 милионскиот широко баран класа од фудбалер што правел разлика и Реал Мадрид го барале, коси корнеле за него

Многу ми е мерак што ги исфрлија мочковците кои мислат дека добро играат.

Последните 5 утакмици, на рамното 1 гол :icon_lol:

Големиот Мондонико, ништо чудно сеа да пише дека очекувал вакво нешто, докторот по фудбал сигурно предвидел вакво нешто.

Мочковци што мислат дека играат добро. Па вие титула имате освоено со 0 утакмици добар фудбал. Што не ги тепавте мочковците?

Страва од човек си, малце ќе пркне Интер, те нема ќутиш, 2 порази и одма искачаш како петел. Живо ме интересира што ти се дешавало од 2005 до 2011та година... а може и не памтиш којзнае.

И ова глупост? Добро утакмицата со Удинезе не ви е доволен показател? Шо ви треба појќе? Лацио да не ишлапа сега и тоа нема да ви биди показател?
Џони, ако утакмицата против Удинезе сме ја изгубиле поради наводен замор тогаш нешто не штима во стручниот штаб, поточно во Спалети и кондиционите тренери, а не во тоа дека пренатрупан ни е распоредот. Добро ако игравме ЛШ ќе сакаше да ги изгубиме сите мечеви за да не бидеме изморени во понатамошниот дел од сезоната? Дај бе аман, сите си го вреднуваат купот и играат за да го освојат, титула е тоа и си се брои како и останатите титули за кои играат тимовите.

Џони, ако утакмицата против Удинезе сме ја изгубиле поради наводен замор тогаш нешто не штима во стручниот штаб, поточно во Спалети и кондиционите тренери, а не во тоа дека пренатрупан ни е распоредот. Добро ако игравме ЛШ ќе сакаше да ги изгубиме сите мечеви за да не бидеме изморени во понатамошниот дел од сезоната? Дај бе аман, сите си го вреднуваат купот и играат за да го освојат, титула е тоа и си се брои како и останатите титули за кои играат тимовите.
Ти шо се понашаш како да не го гледаше натпреварот? Па ОДЕА буквално во второто полувреме со Удинезе, неможеа да мрдат и сега ми објаснуваш дека 120те минути со Порденоне не беа клучни? За тоа кој е виновен не навлегвам ама факт е дека Интер неможи да си дозволи и во друго натпреварување да игра со ОВАЈ состав

И ова глупост? Добро утакмицата со Удинезе не ви е доволен показател? Шо ви треба појќе? Лацио да не ишлапа сега и тоа нема да ви биди показател?[DOUBLEPOST=1514414621][/DOUBLEPOST]
Затоа сега тапан ќе јадиме од Лацио, дека ги елимиравме Порденоне
Да глупост е пошто Интер не игра секоја недела среда-недела. Еднаш у месецот им се паѓа така со купов и оп преморени биле глупости немале доволно играчи. Џони 1 натпревар плус у месецот е тоа. Не може тоа да е изговорот. Во никој случај професионални фудбалери се срамота е тоа да е изговор и да се вадиш со тоа дека стварно си сакал да испаднат ради таа причина.

Џони, би те гаѓал со онаа веспата што ја фрлија на трибини фановите на Интер, ти ебам све контрашко. :D

Да глупост е пошто Интер не игра секоја недела среда-недела. Еднаш у месецот им се паѓа така со купов и оп преморени биле глупости немале доволно играчи. Џони 1 натпревар плус у месецот е тоа. Не може тоа да е изговорот. Во никој случај професионални фудбалери се срамота е тоа да е изговор и да се вадиш со тоа дека стварно си сакал да испаднат ради таа причина.
Па таа причина се погоди клучна против Удинезе а најверојатно и против Лацио за два дена па види зошто сум сакал после, да не се боревме за ништо ќе сакав нормално да одиме што подалеку во купот а вака тоа е губење на време и трошење за џабе[DOUBLEPOST=1514415338][/DOUBLEPOST]
Џони, би те гаѓал со онаа веспата што ја фрлија на трибини фановите на Интер, ти ебам све контрашко. :D
Куро ќе ми јајш

Големиот Мондонико, ништо чудно сеа да пише дека очекувал вакво нешто, докторот по фудбал сигурно предвидел вакво нешто.

Мочковци што мислат дека играат добро. Па вие титула имате освоено со 0 утакмици добар фудбал. Што не ги тепавте мочковците?

Страва од човек си, малце ќе пркне Интер, те нема ќутиш, 2 порази и одма искачаш како петел. Живо ме интересира што ти се дешавало од 2005 до 2011та година... а може и не памтиш којзнае.
Не бе, предвидов дека титула ќе земате :icon_lol:

Титула со 0 утакмици добар фудбал не се освојува. Освен секако ако имаш некоја извртена перцепција за добар фудбал.

Рано е уште, за ваша среќа 4 екипи одат во ЛШ, а и до крајот само вие немате европски натпревари, па можеби ќе дотуркате до ЛШ. Ама џабе е со ваква основа, догодина пак околу тоа ќе се врти работата.

За екипа шо нема резерви е многу, вас исто ви се фаќа бидејќи посекако за 10 место се борите додека Интер има намера во Топ 4 да биди па затоа не се во состојба да ги трошат играчите сред недела за после да цркнат како со Удинезе.

Оти не сакаа да се трошат и не им беше гајле за купот затоа Интер изиграа 120 минути денеска

Догодина ако Интер се пласира во ЛШ ќе му се случи истата судбина на Милан оваа сезона.[DOUBLEPOST=1514415889][/DOUBLEPOST]
Оти не сакаа да се трошат и не им беше гајле за купот затоа Интер изиграа 120 минути денеска
Шо трескаш глупости бе? Јас пишав за моите лични желби врз основа поразот од Удинезе каде натпреварот со Порденобе од 120 минути е директен виновник бидејќи играчите неможеа да одат.. Кај спомнав дека Интер не сакале да победат? Ти знајш да читаш?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom