Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
25659971_1634312966629533_6609567813995172662_n.jpg

:свиркам:

ахахахаха. убо си бараше џони алиби пред натпреварот.
Ве шлапнавме онаму кај шо е најбитно, а вие радвајте се во купот колку сакате, јас пишев за натпреварувањето а не противникот, не ми е битно од кој ќе испадни Интер туку важно да испадни.

Ве шлапнавме онаму кај шо е најбитно, а вие радвајте се во купот колку сакате, јас пишев за натпреварувањето а не противникот, не ми е битно од кој ќе испадни Интер туку важно да испадни.
Taка така теши се. Пошто ако игравте у куп ќе имавте уште неверојатно 3-4 натпревари поише. Што е премногу за професионални фудбалери

Што мрш бе? Иако послаби сепак изгинаа луѓето, Кутроне крв исплука на терен, уствари сите до еден изгинаа. Нашиве што направија бе? Оној 50 милионскион зицер од еден метар утна, Перишиќ паметот му e во сторињата на Инстаграм, Брозовиќ со откачен тромб игра веќе 4-5 утакмици у серија, Едер пее Интер белс да му ја белнам мајката у сред пичка ја на него, и да не набројувам натака. Срам од настап за Интер, згора на све играа 120 минути и испаднаа, дополнителен замор пред мечот со Лацио. Хк пу од екипа.

Taка така теши се. Пошто ако игравте у куп ќе имавте уште неверојатно 3-4 натпревари поише. Што е премногу за професионални фудбалери
За екипа шо нема резерви е многу, вас исто ви се фаќа бидејќи посекако за 10 место се борите додека Интер има намера во Топ 4 да биди па затоа не се во состојба да ги трошат играчите сред недела за после да цркнат како со Удинезе.

Многу ми е мерак што ги исфрлија мочковците кои мислат дека добро играат.

Последните 5 утакмици, на рамното 1 гол :icon_lol:

Тие се тие коментари "нека се радуваат сиротиња", a од них поголеми сиротиња нема и капитенот нивни двапати се состави со топката тешете си се :kuracc:

За екипа шо нема резерви е многу, вас исто ви се фаќа бидејќи посекако за 10 место се борите додека Интер има намера во Топ 4 да биди па затоа не се во состојба да ги трошат играчите сред недела за после да цркнат како со Удинезе.
Секако Џони секако. Некад какви глупости тресеш тоа е страшно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom