Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Стефан Пеја, Стефан Марли[DOUBLEPOST=1514382664][/DOUBLEPOST]
Да се мочам јас во купот,заради таа умрената утакмица против Порденоне јадовме блам од Удинезе поради тоа што цел среден ред беше преморен и истрошен.....не е купот приоритет оваа година и не е време да се трошат главните играчи во ова небитно натпреварување бидејќи мора да се штедат силите за да се фати Топ 4 во првенството...па после пополека ќе се размислува на титули,сега засега Интер нема капацитет за било каков трофеј.
Само според тебе купот е небитно натпреварување Џони. Никад не е Порденоне крив за бламот со Удинезе и Сасуоло, него падот во формата и плус курчењето на усташине Брозовиќ и Перишиќ кои после првото место на Интер почнаа да се маваат од земја, ставаа секој ден стори на Инстаграм -1 бод, бла бла бла, да им ебам све малоумно. Да бе една утакмица у куп од 120 минути била крива за некаков си блам, па што да кажат оние што играат Европа сезонава бе?

Последно уредено:
Очаен обид за оправдување е тоа дека не биле доволно спремни да играат среда-недела кога вкупно 4 натпревари плус во сезоната се во прашање и тоа ако догураат до финале. Не е како да играат во 10 натпреварувања по 60+ натпревари во сезонава па физички да не се спремни да се справат И СО купот покрај лигата. Има право @Stefan-kobe професионални фудбалери се да ги ебам, сигурно Интер има добри кондициони тренери, сигурно се спремни +4 натпревари да изиграат во сезоната. Муабетот "да не се трошат во купот, за да се фокусираат на лигата и обезбедување на ЛШ" се како што кажав очајни обиди за оправдување при евентуално испаѓање.

Брат тоа се само на Џони измислени теории, од една страна вика дека немаме доволно квалитетен кадар за титула (што и е точно), од друга страна вика дека треба да го баталат купот за да се концентираат на Серија А. :D

Порденоне, Милан, две со Лацио и финалето со Јуве, значи се на се 5 утакмици плус ќе изигра во сезоната доколку оди до крајот во ова натпреварување, еден замор што да ти расправам... Изгледа Јуве будали се што бркаат секоја сезона двојна круна, пошо купот е ептен небитно натпреварување.

Башка што со вакви титули се дига самодовербата на тимот и се јача психата, знаеш дека кога веќе си освоил нешто можеш и уште повеќе.

Џони све ќе ти ебам ако те нема вечер да јадеш ремет. Не кур ми се правдај пред време.
Немојте да ми се праите паметни коа ќе не тепа Милан 1-0 вечер да ми викате небитен куп. Како божем ние сме Реал Мадрид па на секои 15 мин освојуваме по една титула па ај купов кој го ебе.

Мора вечер да се тепа Милан, не сме у форма, неаме победа на задњиве 4 утакмици, не смеат да умрат у период коа се крши сезоната.

Bosh gol ke odlucuva vecer, moze ova da e najmrtva utakmica sto ke bide izigrana sezonava

tenor.gif

Џони рече дека Бака е бољи шпиц од Икарди, вие мене ме напнавте за Сусо и Кутињо
Пу керата.

Вечер Милан ќе го измлати интер да бе кажете не сум ви рекол.

Марли Исцелител хехехе

Џони рече дека Бака е бољи шпиц од Икарди, вие мене ме напнавте за Сусо и Кутињо
Пу керата.

Вечер Милан ќе го измлати интер да бе кажете не сум ви рекол.

Марли Исцелител хехехе

Џони ако треба црнечки ќе лапне у газ само за да иде контра Интер :)

Бака е боље напаѓач од сите што се моментално во Милан, али тоа е друг муабет.
3:1 за интер пишете ја

fasone vidi go ej, u odbor na milan, u odbor na inter, u odbor na juve, igral za juve, glaven igrac da ti bil, abe mame si ebal jajceglaviov.
Пропаста на миланските екипи почна кога темелите на сигурноста беа поткопани од двострани агенти-провокатори маскирани во лицето на надежта.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom