- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.512
- Поени од реакции
- 12.155
Твојве ни преку недела ни во викендНе се научија да играат преку недела и не се научија. браво за порденоне![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Твојве ни преку недела ни во викендНе се научија да играат преку недела и не се научија. браво за порденоне![]()

namerna igra so raka osven penal se sanksionira i so crven

Деко 4толигаш едваај на пенали го тепавте ти па за милан си се фатил. [emoji23][emoji23][emoji23]Него ќе ја тепа Милан Верона за да играме у куп или се спремаат за европска пролет??
Абе нормално дека се зезав, оштетени бевте вчераСамо уште еден ситуација, лани во Торино остиот судија од вчера суди пенал против Лацио во 93 мин. за играње со рака Чисто е се нели @Boom Shaka Lakka
Торта.А за нерешено со четвртолигаш шо се дава?
Него ќе ја тепа Милан Верона за да играме у куп или се спремаат за европска пролет??
Не разбирам што сакаше да постигнеш со постов ?
Ако сакаше да испаднеш глуп и да си пукаш у колено, конгратс братче![]()
Што им е филмот, прво со Занети со тоа глупаво танцување минатото лето сега ова..... 2018 сме скоро.....ова е ептен селска работа за времето што живееме
Знам бе дружеАбе нормално дека се зезав, оштетени бевте вчера

За што станува збор поточно, за тие што не сме упознаени?A so lazio frki nastanaa posle ona so ana frank