Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Па ни Атлетико ни Валенсија не се докажани местачи повеќе пати низ годините ... ваљда затоа...
Муабетот е дека да не играш втора лига треба да е успех на мала екипа. Ако Интер го сметате за мал тогаш да, успех е.

Gi zalam navivacite na juventus sto se falat so LS i takvi raboti koga vo LS gi pamnat kako najgolemi luzeri :)

Gi zalam navivacite na juventus sto se falat so LS i takvi raboti koga vo LS gi pamnat kako najgolemi luzeri :)
За да изгубиш, треба да играш и нормално обратно, ако не играш не можеш да губиш. Ова ме потсеќа на играњето на Вардар во ЛЕ есеноска. Навивачи на мртви тимови ширум земјава му се смееја на поразите додека нивните мртовци играа со Три Чешми, Караорман и Башкими.

Муабетот е дека да не играш втора лига треба да е успех на мала екипа. Ако Интер го сметате за мал тогаш да, успех е.

Не, него муабетот е дека пошто ви одговара тоа што не се свирна пенал - да серете како МОЖДА БИЛО МОЖДА НЕ ДИСКУТАБИЛНО ИТН. како и за се кога се прави муабет со вас. И кога не ви одговара муабетот, 31 сул кампо, Морати и Телеком, 2 финалиња по ред ЛШ (изгубени многу јасно) и Тавекио закоравениот Интераш.

https://www.youtube.com/watch?v=fyJGTk_rFN0
Повели, изгледај го - види кај мава (ако не глеаш, ја ќе ти кажам, у рака го мава и тоа апла) и кажи ми дали не е пенал?

Поздрав

Веќе се изјаснив дека и да го судеше немаше да се бунам. Има услови за пенал ама во тој случај и лани беше чист пеналот со Милан. Арно ама тогаш сите нејувенташи кењаа како добиле поклон Јуве. Не може да имате такви двојни аршини, ако тоа било поклон, тогаш и ова би било поклон, нели?

Веќе се изјаснив дека и да го судеше немаше да се бунам. Има услови за пенал ама во тој случај и лани беше чист пеналот со Милан. Арно ама тогаш сите нејувенташи кењаа како добиле поклон Јуве. Не може да имате такви двојни аршини, ако тоа било поклон, тогаш и ова би било поклон, нели?

Ама тоа се судеше а ова не? Пишуеш како што ти одговара.

За да изгубиш, треба да играш и нормално обратно, ако не играш не можеш да губиш. Ова ме потсеќа на играњето на Вардар во ЛЕ есеноска. Навивачи на мртви тимови ширум земјава му се смееја на поразите додека нивните мртовци играа со Три Чешми, Караорман и Башкими.
tocno e koga igras finalinja ke pobedis i ke izgubis no toa pravilo ne vazi za juventus posto tie sekogas si gubat a batali go toa vradar miravci i takvi izggovori :)

Врв во животот на навивач на Интер е што не играле у втора лига. И Билбао не играле па не го потат со тоа а они се веројатно помала екипа од Интер (барем така треба да биде). Мислам дека тоа што они не играле е далеку поголем "успех" од тој на Интер со оглед дека играат само со баскијци во составот. И покрај ова не сум налетал негде навивачи на Билбао да му го потат на Атлетико или Валенсија што немаат играно ранг подоле.

Демек познаваш навивачи на Билбао .... сепак ова не можеш да го знаеш, не ти е поткрепено со факти па реално и нема логична основа истово да биде земено во предвид во оваа супер интересна дискусија (некој со Барса друг X-box во вторник хехехехеххеех, 39 сул кампо вс. триплете и втора лига).

Ама тоа се судеше а ова не? Пишуеш како што ти одговара.
...а вие се буните за двете. Тогаш бевте адвокати на Милан а сега барате ист таков пенал.[DOUBLEPOST=1513006591][/DOUBLEPOST]
tocno e koga igras finalinja ke pobedis i ke izgubis no toa pravilo ne vazi za juventus posto tie sekogas si gubat a batali go toa vradar miravci i takvi izggovori :)
Јуве може изгубиле многу финалиња ама имаат и освоено 2. Интер не може да има толку изгубени финалиња затоа што не ни играл толку, едноставно е.[DOUBLEPOST=1513006709][/DOUBLEPOST]
Демек познаваш навивачи на Билбао .... сепак ова не можеш да го знаеш, не ти е поткрепено со факти па реално и нема логична основа истово да биде земено во предвид во оваа супер интересна дискусија (некој со Барса друг X-box во вторник хехехехеххеех, 39 сул кампо вс. триплете и втора лига).
Имам пријатели шпанци и од таму ми е информацијава.

...а вие се буните за двете. Тогаш бевте адвокати на Милан а сега барате ист таков пенал.[DOUBLEPOST=1513006591][/DOUBLEPOST]
Јуве може изгубиле многу финалиња ама имаат и освоено 2. Интер не може да има толку изгубени финалиња затоа што не ни играл толку, едноставно е.

Ако више го пишуваш вака - Јуве може има многу финалиња ама имаат и освоено две. Интер не може да има толку изгубени Финалиња ама имаат освоено ТРИ.

Со оглед на тоа дека си бајаги гласен за провинциски и полупровинциски клубови Вардар како синоним за истово задњи неколку години и не ти е баш најдобар пример. Колку што знам истите тие мртви тимови доста лесно го посраа Вардар сезонава. Дваесет гола во шест утакмици, у право си не е за смеење ... за плачење е.

Ако више го пишуваш вака - Јуве може има многу финалиња ама имаат и освоено две. Интер не може да има толку изгубени Финалиња ама имаат освоено ТРИ.
Небитно, Ајакс има 4 па поголем тим е од Интер? Реал нема триплета па дали се помал тим од Интер?[DOUBLEPOST=1513006895][/DOUBLEPOST]
Со оглед на тоа дека си бајаги гласен за провинциски и полупровинциски клубови Вардар како синоним за истово задњи неколку години и не ти е баш најдобар пример. Колку што знам истите тие мртви тимови доста лесно го посраа Вардар сезонава. Дваесет гола во шест утакмици, у право си не е за смеење ... за плачење е.
Исто и Динамо во ЛШ примаше по 20 гола па немаат право провинцијалците ширум Хрватска да му зуцнат. (ова го пишувам како човек кој го симпатизира Хајдук од таму).

Небитно, Ајакс има 4 па поголем тим е од Интер? Реал нема триплета па дали се помал тим од Интер?[DOUBLEPOST=1513006895][/DOUBLEPOST]
Исто и Динамо во ЛШ примаше по 20 гола па немаат право провинцијалците ширум Хрватска да му зуцнат. (ова го пишувам како човек кој го симпатизира Хајдук од таму).

Па со целата државна/политичка/криминогена структрура позади истите во Хрватска и Македонија никој и не смее да им зуцне. Што не ги прави фудбалски гиганти по ниту еден основ (ајде Динамо извади доста јаки играчи), можеби локални шерифи или провинциски клубови како сакаш наречи ги.

Да, се јадеше тогаш гомна и ќе се јаде затоа што пеналот се деси по истекот на судиското продолжение, и беше далеку посомнителна ситуација од оваа во саботата, капираш?

Абе да ја земе топката со раце Киелини и двочекор да направи пак ќе се објаснува пријателов.
И поради фамилијата која стоои зад Јуве,нормално е тој да биде фаворизиран кај судиите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom