Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Опасни копилиња овие Рома,како што ми делуваат вака според играта пак ќе бидат пред Интер све да му ебам,и да не ги победевме ќе имаа исти скор со Наполи и Јувентус со максимален учинок а тоа кажува колку е бедно првенството, ваква отепана Рома со пола играчи продаени си игра мајтап со екипите додека Наполи се тотални доминатори небаре Реал Мадрид...да се мочам во екипите посрани..порано во Џенова,Удинезе,Сампдорија и Каљари требаше крв да исплукаш за да земиш три бода,додека Болоња и Парма беа неодбранливи тврдини..сега овие Наполи и Рома охајбе си играат со екипите и танцуваат на теренот буквално.

Опасни копилиња овие Рома,како што ми делуваат вака според играта пак ќе бидат пред Интер све да му ебам,и да не ги победевме ќе имаа исти скор со Наполи и Јувентус со максимален учинок а тоа кажува колку е бедно првенството, ваква отепана Рома со пола играчи продаени си игра мајтап со екипите додека Наполи се тотални доминатори небаре Реал Мадрид...да се мочам во екипите посрани..порано во Џенова,Удинезе,Сампдорија и Каљари требаше крв да исплукаш за да земиш три бода,додека Болоња и Парма беа неодбранливи тврдини..сега овие Наполи и Рома охајбе си играат со екипите и танцуваат на теренот буквално.
:cautious:

Јас сум тој што јадеше гомна дека Рома не го бива, и дека ќе пркне кај и да е, али според играта, и резултатите како што кажа некој погоре пак ќе ни лапне тоа ебано 4 место.

Овој нашиот играч Наинголан искина да му ебам жената.

За милан што да коментирам?
Дајте уште 200м за други деца, овие не ги бива.

У фаца му се познава на Бонито дека направил грешка летово... Е сине мој се правеше поважен од тренерот, заборави дека во тимот си само играч и ништо повеќе, трај си сега со поразиве.

Али капитен те ставија, кур те боли :vrtioci:

Битно богати се! :)

Нема врска Џонка, не заебавај и ти. Салах и Ридигер не се пола екипа. Ајде и Паредес евентуално ако сметаш и на него. Пелегрини е одлична замена за него.
Проблем не е продажбата, ете се купија играчи, проблем се повредите. Денес стротма е 7-8. играч со повреда на мускул и сл. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom