Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене ме нервира лутењето околу тролањето, ебаго ко да не се свесни дека тоа следува во ситуации кога Милан допира дно. Ја не тролам на пример ако загубат дерби или ако загубат некој тесен меч, ама да не шутнеш на гол против факинг Сампдорија, да вадиш гз против Ријека, е јебига мора да следи ремет. :D

Барем се први во групата со 2/2 за разлика од некои други лани :свиркам:

Untitled.png

ne peja, ne me ni interesira, nit mi se diskutira za toa, onaka go pisav toa, totalno nebitno mi e, internet zaebancija ako saka neka e

Не го искористи онака туку го искористи како „разбирање“ за моето напишано, зошто всушност Ливерпул ко клуб го измислил правдањето, па затоа те прашав, дали всушност ја знаеш приказната со „некст уан из аурс“.

Не го искористи онака туку го искористи како „разбирање“ за моето напишано, зошто всушност Ливерпул ко клуб го измислил правдањето, па затоа те прашав, дали всушност ја знаеш приказната со „некст уан из аурс“.
ok e peja, glupa provokacija bese toa, ne mora za toa da razgovarame na temava, ti rekov neka e i internet zaebancija ko na forumov sto mene mi prepisavte deka inter svetot ke go kupele.
Neka e, glavnata poenta mi bese deka nikakvo pravdanje nema vo moite postovi zasto praime muabet za fakt, a ne za izmisleno nesto ili pretpostavka, tocno e deka ja licno ocekuvav jako trosenje letovo,ama od kade pa ja da znam deka vo kina ke se izdesi toa sto se izdesi, niti pak suning bea spremni na takvo nesto koga go nacnaa muabetot interiscoming pred pocetokot na letoto, ili koga pravea obidi da go zemat konte i simeone prethodno, od segasna perspektiva bolje za dvajcata, narocito za konte sto ne dojde ova leto.
Istoto vazi i za LE, 90% od navivacite ne sakaa da go gledaat timot tamu ovaa godina, narocito so momentalniov tenok roster, u nikoj slucaj ne sme kadarni godinava da igrame cetvrtok pa vikend, za plus 10m evra u budzet da rizikuvas neigranje vo ls kade imas minimum 60m evra prihod ne vredi u.n.s, pogotovo ne ako imas bogati gazdi koi planiraat celosno da gi redefiniraat rabotite vo klubot.

Памтам дека пред неколку месеци кога стававме линкови од ова у темава(кога беше неизвесна продажбата на Милан ради ова) се смеевте и викавте дека не е вистина пошо Сунинг ќе трошеле на велико летово.
greska si, bar ja ne pamtam takvi muabeti da se vrtele, ja iskreno do avgust ne znaev deka ima najava za vakvo nesto nit pa sum procital nekade, a ocigledno e deka imalo najavi, zatoa mnogu pasivni bea inter bidejki ovie suning se celosno potcineti na sistemot u kina, ko i 99% od kompaniite tamu, zasto posledicite ako ne se pocituvaat pravilata se znae kakvi se kaj niv.

ok e peja, glupa provokacija bese toa, ne mora za toa da razgovarame na temava, ti rekov neka e i internet zaebancija ko na forumov sto mene mi prepisavte deka inter svetot ke go kupele.
Не е интернет заебанција, кажано е пред повеќе од 15 години, тоа сакам да ти кажам :)
Иначе, ти го препишуваме тебе зошто...

ovie suning mozat svetot da go kupat :)))

suning imale pari za da go kupat svetot :)))

mozel svetot da go kupi : ))))))))))))))

svetot ke go kupat u idnina : ))),

oslobodeni sme od ogranicuvanjata na ffp za naredna godina kupuvanje na svetot pending

Не е интернет заебанција, кажано е пред повеќе од 15 години, тоа сакам да ти кажам :)
добро друже, не мора сеа и ти да копаш постови ..... сепак ова е интернет.

I sto pokaza so citative, toa sto ja tuka ti go rekov, deka toa ne e moj izmislen muabet, izvaden od rukav, tuku deka e citat od Pedula, koj veruvam poim nemas koj e, e sega druga rabota e sto ti pederski si forsiras u postov i go kratis originalot, za da si isteras glupa poenta.
primer, prviot post e vakov

onoj eksperton za transferi, pedula, vika ovie suning mozat svetot da go kupat :))), preeebogati bile, planirale da go konsolidiraat inter na finansiski plan i posle mame da ebavaat so rasfrlanje na pari.

a ti go citiras samo boldiranoto, isto e i so narednite postovi.

zemal se umaral kopal postovi, za da mi ja dokaze mojata poenta, ok. :)

I sto pokaza so citative, toa sto ja tuka ti go rekov, deka toa ne e moj izmislen muabet, izvaden od rukav, tuku deka e citat od Pedula, koj veruvam, poim nemas koj e, e sega druga rabota e sto ti pederski si forsiras u postov i go kratis originalot, za da si isteras glupa poenta.
primer, prviot post e vakov

a ti go citiras samo boldiranoto, isto e i so narednite postovi.

zemal se umaral kopal postovi, za da mi ja dokaze mojata poenta, ok. :)
Не сум се умарал бе Син, цитат, избриши другото и тоа е. Кога се објаснувавме пред некој ден кај вас у фан клуб, ти кажа дека е од тој Педула, истото го имам и јас прочитано од тебе и пред тоа, баш првиот цитат што ти е ставен во мојот пост. Јас не реков дека ти си го измислил, туку кажав зошто ти го препишуваме тебе, зошто ти го имаш исфорсирано неколку пати.

Ok, neka e taka aj :)
drug mi bese mene muabetot ama nema veze, i onaka diskusijava e bescelna, nit pa ima nekakva poenta so ogled deka se raboti za eden od poglupite forsovi na forumov za rabota koja u princip e potpolno tocna i ko poenta e dobro dolovena.

А што се расправате во оваа тема ?

greska si, bar ja ne pamtam takvi muabeti da se vrtele, ja iskreno do avgust ne znaev deka ima najava za vakvo nesto nit pa sum procital nekade, a ocigledno e deka imalo najavi, zatoa mnogu pasivni bea inter bidejki ovie suning se celosno potcineti na sistemot u kina, ko i 99% od kompaniite tamu, zasto posledicite ako ne se pocituvaat pravilata se znae kakvi se kaj niv.

https://www.bloomberg.com/news/arti...d-to-lose-backing-of-state-owned-chinese-firm

Види датум на статијата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom