Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наградата за најнапорен форумџија гоус ту....
Мене ме нервира лутењето околу тролањето, ебаго ко да не се свесни дека тоа следува во ситуации кога Милан допира дно. Ја не тролам на пример ако загубат дерби или ако загубат некој тесен меч, ама да не шутнеш на гол против факинг Сампдорија, да вадиш гз против Ријека, е јебига мора да следи ремет.Брату ова по Џонтрова формула да не го пресмета? Како испадна така во вкупно четири изиграни кола?
Има време, пред нас е сезоната, сепак ми се допаѓа ребрањето на темава, само таа остана жива на форумов и затоа ја почитувам.
од трет пат ако го исфорсираш хуморов со давање на имиња,у случајов со тевдовски, можеби ќе биде малце смешно.За болдираното, извини Тевдо.
од трет пат ако го исфорсираш хуморов со давање на имиња,у случајов со тевдовски, можеби ќе биде малце смешно.
за ова @Чекич гомна да јаде, го уништи овој дел од форумов, сите почнаа.
Точно е дека Пеја врска нема од Серија А
од трет пат ако го исфорсираш хуморов со давање на имиња,у случајов со тевдовски, можеби ќе биде малце смешно.
Секогаш Интер намерно танкаше последните неколку кола, односно во завршниот дел од сезоната. Заебанцијата на Пеја е добра, интересна, никој не се лути за тоа, ама работата е што Пеја верува во тоа и мисли дека е така. Во право си дека Интер ја еба сезоната со доцното носење тренер и со пар други ствари, ама негде во февруари или март не памтам точно, бевме на само 2-3 бода од Наполи и имавме шанса за пласман во ЛШ. Изгубивме дома со Рома, кикснавме мислам уште една, со Торино беше ваљда и возот отиде во провалија. После тоа ако имаш ти оправдување за некои смешни резултати тоа е твој проблем, ама ние го следиме Интер и верувај залагањето на играчите и текот на мечевите беше пресмешен. На крај имаше низ нетов дека Интер ќе инкасира скоро дупло повеќе од еднонеделната турнеја во Азија отколку во финале ЛЕ, па сеа ти види што се исплатело повеќе. Еве ќе видиме што ќе донесе ЛЕ на Милан сезонава освен повреди и пад во форма за Серија А... И да те потсетам дека од оваа година четири екипи одат во ЛШ па од тука оправданото “танкање“ од страна на Интер.Никогаш Интер лани не испадна "намерно" од ЛЕ, од проста причина што уште рано беше јасно дека ЛШ преку лигата мнооогу тешко ќе фатат. Потоа во вториот дел Пиоли ги изгуби конците и можеби имаше некоја калкулација и некој извртен резултат, ама сигурно причина за тоа не беше дека ќе заработат повеќе од пријателски во Индија ебати![]()
ne se opravduvanja, ama dzabe toa ke mu se objasnuva na nekoj koj si zacrtal deka i beliot zid pred nego e crn i tolku, koutinjo e noviot maradona, ova so ffp e opravduvanje.Уопште не пробувам да бидам смешен, само сакам да ја доловам таа тага која ја форсираш со банки, кинези, даноци, забрани, ффп и останати очајни обиди од оправдувања наречени deep shit.[DOUBLEPOST=1506738737][/DOUBLEPOST]tevdo
muabetot sto vazi za klubot, slednata e nasa
Ептен јако ако некој се налути на заебанција и не, не го мислам тоа, знаеме дека свесно не се пласиравте во ЛЕ. Дали тоа е правилен потег е веќе друг муабет али не сум јас за Интер и не можам да дискутирам на таа тема.Заебанцијата на Пеја е добра, интересна, никој не се лути за тоа, ама работата е што Пеја верува во тоа и мисли дека е така.
ne peja, ne me ni interesira, nit mi se diskutira za toa, onaka go pisav toa, totalno nebitno mi e, internet zaebancija ako saka neka e, istoto e i so svetot ke go kupat inter, a ustvari e izjava na eden od momentalno najrenomiranite italijanski novinari u italija, ali ok, neka se forsira, net e, forum eТе молам, кажи ми дали воопшто ја знаеш приказната и причината за „следната е наша“? Дали знаеш кој ова прв пат го има кажано, под кои околности и што е причината за истата изјава?