Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
И има освоено пола лигашка титула во 100 годишна тренерска кариера. :icon_lol: Не дека е лош тренер, преценет викам пошо се рачуна ко тренер од рангот на Мурињо, Пеп, Ферги, а не е во таа класа. Секогаш водел јаки тимови, бар во последниве 15-тина години, цело време тера иста формација и исти играчи. :D
Зошто нели, Мурињо и Пеп само треторазредни тимови воделе (со исклучок на авантурата на Мурињо у Интер) ;)

Зошто нели, Мурињо и Пеп само треторазредни тимови воделе (со исклучок на авантурата на Мурињо у Интер) ;)

па и мурџохохохохохо, од 2010 има пола лигашка титула. ок и пола куп и 1 мики маус куп, хуехуехуехуеуехуе

па и мурџохохохохохо, од 2010 има пола лигашка титула. ок и пола куп и 1 мики маус куп, хуехуехуехуеуехуе
Али затоа како се поздрави со Матераци у 2010та.....

И има освоено пола лигашка титула во 100 годишна тренерска кариера. :icon_lol: Не дека е лош тренер, преценет викам пошо се рачуна ко тренер од рангот на Мурињо, Пеп, Ферги, а не е во таа класа. Секогаш водел јаки тимови, бар во последниве 15-тина години, цело време тера иста формација и исти играчи. :D

Брат, од Мурињо нема попреценет лик и историјата на било кој спорт што го измислило човештвото, али јебига и најсреќниот чуек на светот е, па ете некој ко тебе вака ќе рече дека бил класа над Анчелоти.

Исто и Пеп, кој никад недај боже да работал у тим што не бил готов и со мал буџет.

:pos::pos:

Два пута ги чистеше гомната што Мурџо твој ги остаел :icon_lol:

Али затоа како се поздрави со Матераци у 2010та.....
Објасни им тоа на шинтерашиве што го гледаат ко сунац боготац, им го начука а две - три недели пред тоа амблемот го бакнуваше. после како нели голем интериста загадочно изјави дека се враќа во единствениот клуб каде што сакаат и ценат, и за кој навива цело време. Секако не Интер.

Брат, од Мурињо нема попреценет лик и историјата на било кој спорт што го измислило човештвото, али јебига и најсреќниот чуек на светот е, па ете некој ко тебе вака ќе рече дека бил класа над Анчелоти.

Исто и Пеп, кој никад недај боже да работал у тим што не бил готов и со мал буџет.

:pos::pos:

Два пута ги чистеше гомната што Мурџо твој ги остаел :icon_lol:
Па барем освојуваат титули Пеп и Мурињо бе, овој не може лигашка титула да освои. Ме боли кур на крај краева, нека иде кај сака и нека вади очи.

Да ги бараме постовите - "Анчелоти свињо,губи се од Милан што побрзо" пишани у фан клуб милан пред х години ? :icon_lol:

Па барем освојуваат титули Пеп и Мурињо бе, овој не може лигашка титула да освои. Ме боли кур на крај краева, нека иде кај сака и нека вади очи.

Брат кои титули би освојувал Мурињо, што збориш бе пријателе, од кој замина од Интер, освоил една титула со Реал и една со Челзи.

Анчелоти има освоено двојна круна у Англија и у Германија, титула у Франција и Лига Шампиони со Реал Мадрид, знаеш тоа трофејот со ушите :)

Стек експертиза, кур го болело а незнае што пишува :icon_lol::icon_lol:

Како така, еве вечерва пример ќе им дадат 2 гола на Ријека и повторно ќе бидат најдобри на свет.

Оу, од Мусачо на Тавекио :)

Не знам како беше онаа народната ѓаволот ја однесе шегата, ама нека ти биди :). Само напред :)

kikoмcjuve цепенков.

Да ги бараме постовите - "Анчелоти свињо,губи се од Милан што побрзо" пишани у фан клуб милан пред х години ? :icon_lol:

Брат стај се у наша позиција бе, очајни сме.
Ја сум го сакал дебелиот увек ама и да сум пишал такво нешто би подвиткал опаш и нозе би му бацувал само да дојде место Монтела сега :icon_lol:

Брат стај се у наша позиција бе, очајни сме.
Ја сум го сакал дебелиот увек ама и да сум пишал такво нешто би подвиткал опаш и нозе би му бацувал само да дојде место Монтела сега :icon_lol:
Па ја не реков дека не треба да ви дојде бе, или дека ќе ви биде лошо ако дојде, нормално дека за Монтела е Бог, ама со ваков тим на Милан може само маде да бричи и тоа со џамче. :D

не знаеш што имаш додека не го изгубиш..... т.е додека не дојдат Алегри, Леонардо, Броки, Пипо и Монтела... :icon_lol:

добро е да се има како опција буцето пошто сигурен сум дека Монтела нема да ја заврши сезонава во Милан

Па ја не реков дека не треба да ви дојде бе, или дека ќе ви биде лошо ако дојде, нормално дека за Монтела е Бог, ама со ваков тим на Милан може само маде да бричи и тоа со џамче. :D

Нека дојде па што ќе бричи и кого ќе видимо :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom