Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Убоо викаа да се одложи ќе има поплава... ваљда ќе го освестат малу Монтела после ова :гомце:

Марли не пробувај брат, оди една недела у изолација, ќути, трај нот ту крај-крај а лот, ќе кикснеме ние следно коло со Кротоне, ќе се вратиш со ди мастер досетки. Ајде. :D:smirce:

не бе стварно се расправаја нешто на крај :icon_lol:
иначе нема што да се крием, тоа е, изиграа криминално и секој ремет на светот е заслужен у моментов

Страшни комплекси имаме од Милан 5 страни само за време на утакмицата.

Али ме боли кур, одиме сите заедно Милан хехехехехех :pos::pos::vozbud:

Напатен сум до максимум од Милан, Бонучи не може да го преболам затоа сега ќе им се ситам :icon_lol::icon_lol:

Добро бе мајката у пичка, Силва + Калиниќ = 70М, и пак да ти игра прва постава факинг Борини, стварно?

Добро бе мајката у пичка, Силва + Калиниќ = 70М, и пак да ти игра прва постава факинг Борини, стварно?
Борини во Сандерленд не можеше да фати континуитет, стигна за Милан да игра, ни на него не му e јасно како се издеси тоа. Напаѓач а лани за Сандерленд дали 2-3 гола даде.

"Овој Милан ме потсеќа на првиот Јуве на Конте" - Бони
giphy.webp

Бриј
бреееј

цццц

Потоп, 0 поврзаност меѓу играчите, 0 измени на Монтела, дојде време Имобиле да лупа хет трик и тоа со Бонучи во одбрана.

Чао.

Копиле Донарума за 7м годишно мора да скинеш некој зицер, ќе ти ја ебам бубалицата од девојка ако си играш курташак до крај на сезона.

Барѕа и Киелини примија 3 гола од Лацио од причина што не ги покрива Бонучи. а Милан прими 4, ради Калабрија а не Бонучи, + не се уиграни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom