Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Маваме сеир ама вакви лоши видеа се ефективна реклама. Поттикнува луѓе да зборат, да шеруваат, носат приходи и спонзори. Реално кој од нас ќе му текне да отвори сајт на Бешикташ да види кого купиле?

Ова со бам бам бам кам ту (insert club) стана хит на интернет. Исто и со зезањето на Јувентус за промена на логото, па еве сега одкога се навикнавме "Ј" е трејдмарк и препознатлив бренд. Исто ќе биде и со ретардираново денсање на Интер кога ќе дига пехарчиња. :icon_lol:

4jRPMx.gif
Да не знаеш кој е ликов,да пуштиш аЦо пејович во позадина ќе си помислиш дека е некое фраериште од Петровец

Маваме сеир ама вакви лоши видеа се ефективна реклама. Поттикнува луѓе да зборат, да шеруваат, носат приходи и спонзори. Реално кој од нас ќе му текне да отвори сајт на Бешикташ да види кого купиле?

Ова со бам бам бам кам ту (insert club) стана хит на интернет. Исто и со зезањето на Јувентус за промена на логото, па еве сега одкога се навикнавме "Ј" е трејдмарк и препознатлив бренд. Исто ќе биде и со ретардираново денсање на Интер кога ќе дига пехарчиња. :icon_lol:
А за Рома шо прајме со распеаниот лав и козата шо игра шах? :pos:

За кам ту Бешикташ од Марс да си паднат ќе приметиш дека намерно е крш направено, тоа и е целта, пародија да биде.

За кам ту Бешикташ од Марс да си паднат ќе приметиш дека намерно е крш направено, тоа и е целта, пародија да биде.
Баш, треба да се направи разлика помеѓу намерно направено крш видео како ова на Бешикташ (и тоа на Рома али тоа е надвор од сите граници) и видео како ова на Интер кое има намена да биде сериозно :D[DOUBLEPOST=1504082920][/DOUBLEPOST]
Брат, Бешикташ ајде де... али Интер, што ефективно е видеово освен да ти направи тикови во рамото и да отиде јабана кад тад пошо не сме Занети :D

Последно уредено:
Баш, треба да се направи разлика помеѓу намерно направено крш видео како ова на Бешикташ (и тоа на Рома али тоа е надвор од сите граници) и видео како ова на Интер кое има намена да биде сериозно :D[DOUBLEPOST=1504082920][/DOUBLEPOST]
Брат, Бешикташ ајде де... али Интер, што ефективно е видеово освен да ти направи тикови во рамото и да отиде јабана кад тад пошо не сме Занети :D
Исто и Gangnam Style беше ретардирано па 3 милијарди прегледи. Глупаво е видеото на Интер и со право јадеме резил и реметење, нема оправдување тука. Поентата ми е дека е ептен ефективен маркетинг, плус таргет публика им е Азија а знаеме какви чудаци се косооките.

$$

Глеаш утре на Меаца на дерби место да се тепаат со противнички навивачи, да праат пекол атмосфера, 40.000 жутокљунци ќе ми мрдаат со рамењата како Тошо малерот у кафич со копачки.

Па и Занети бе не ми е јасен, фамилијарен човек, хуманитарец, сериозен, преку милион настапи за Интер, легенда у фудбал и прибран човек земал мрда како НЕКОЈ ОД ПЕТРОВЕЦ НА АЦО ПЕЈОВИЧ АХХАХАХАХАХАХАХАХАХА и оној хк пу не е нормален. :pos:

п.с сеа ми текна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Нели и на Милан играчите играа некој денс доле на терен пред една лигашка утакмица? :D

Глеаш утре на Меаца на дерби место да се тепаат со противнички навивачи, да праат пекол атмосфера, 40.000 жутокљунци ќе ми мрдаат со рамењата како Тошо малерот у кафич со копачки.

Па и Занети бе не ми е јасен, фамилијарен човек, хуманитарец, сериозен, преку милион настапи за Интер, легенда у фудбал и прибран човек земал мрда како НЕКОЈ ОД ПЕТРОВЕЦ НА АЦО ПЕЈОВИЧ АХХАХАХАХАХАХАХАХАХА и оној хк пу не е нормален. :pos:

п.с сеа ми текна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Нели и на Милан играчите играа некој денс доле на терен пред една лигашка утакмица? :D

Само шо не играа играчите на Милан глеај го клипот саглам :Д

Спалети од како по втор пат ја презеде Рома одма го осетив дека скренал, не е тој што беше. На времето кога дојде во Рома од Удине, господин човек, културен, секогаш пристојно облечен и костумисан, а и пристоен на зборови.

По Зенит кога дојде кај нас, како друг човек, се обратно од она што го набројав. Уште кога пристигна во Рим по облеката приметив дека не е шеј човекот, се облекол модерно како младите со некое си елече, турил качкет и фура некој тенок бр, како втор пубертет да го мава.
Се скара со сите новинари и медиуми во Италија,а ваквите налудничави гестикулации со јазик и правење фаци му беа се почести. Ништо нема да ме чуде ако слушнам дека почнал да пие и жената му оставила.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom