Padroni di Roma
Aquile
На Роналдо му здосади да победува во финале во ЛШ, можеби затоа сака да дојде во Јуве![]()
Ако дојде, бар нема да НЕ полни у ЛШ.
Уште една добра работа.

П.С. Одличен потег на Јуве ако се реализира

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Роналдо му здосади да победува во финале во ЛШ, можеби затоа сака да дојде во Јуве![]()
Ако дојде, бар нема да НЕ полни у ЛШ.
Уште една добра работа.
Auu pa kako kazuvas ko bozem so natrten gz i sleceni gakji ke nè precekaat drugite timovi..Одма заинтересираноста само од веста за Серија А е зголемена а таа на Шпанска е намалена, ако стварно се случи жал ми е за другите клубови ке ве победуваме пак ама сепак и вие ке станете побогати
Mislam deka Mediaset si platija nekoj milion povekje od prvata ponuda i si gi osiguraja.Него шо бидна со договорот за ТВправата на калчото.
Нели тие шпанците ги тргнаа заради нерегуларности некои, после тоа не прочитав ништо више.
Ако уште никој не ги зел правата сеа може да се појават нови заинтересирани ТВ куќи, да не идат пак правата кај циганите од скај и медиасет
Ти си досаден ко стара бабаNovata tema ja mislam vreme e juventas da ja otvori..
Не е дека имаат или немаат. Сеуште не се знае кој ќе е власник сеа на клубот. Планот на Елиот е да вложи 150 милиони за функционирање на клубот дур го продадат така да дел од тие пари ќе бидат и за трансфери. А овој што изјавува не е веќе битно пошто кај и да е ќе биде сменет.