Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
36721183_1920304234670072_3338017581377257472_n.jpg

Ако дојде, бар нема да НЕ полни у ЛШ.
Уште една добра работа.
На Роналдо му здосади да победува во финале во ЛШ, можеби затоа сака да дојде во Јуве :ROFLMAO::P
П.С. Одличен потег на Јуве ако се реализира (y)

Одма заинтересираноста само од веста за Серија А е зголемена а таа на Шпанска е намалена, ако стварно се случи жал ми е за другите клубови ке ве победуваме пак ама сепак и вие ке станете побогати

Одма заинтересираноста само од веста за Серија А е зголемена а таа на Шпанска е намалена, ако стварно се случи жал ми е за другите клубови ке ве победуваме пак ама сепак и вие ке станете побогати
Auu pa kako kazuvas ko bozem so natrten gz i sleceni gakji ke nè precekaat drugite timovi..

Него шо бидна со договорот за ТВправата на калчото.
Нели тие шпанците ги тргнаа заради нерегуларности некои, после тоа не прочитав ништо више.

Ако уште никој не ги зел правата сеа може да се појават нови заинтересирани ТВ куќи, да не идат пак правата кај циганите од скај и медиасет

Него шо бидна со договорот за ТВправата на калчото.
Нели тие шпанците ги тргнаа заради нерегуларности некои, после тоа не прочитав ништо више.

Ако уште никој не ги зел правата сеа може да се појават нови заинтересирани ТВ куќи, да не идат пак правата кај циганите од скај и медиасет
Mislam deka Mediaset si platija nekoj milion povekje od prvata ponuda i si gi osiguraja.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

The possible arrival of Cristiano Ronaldo at Juventus is triggering a real psychosis even among insiders. Yesterday, Gazzetta.it reports, began to spread the rumor of the possible arrival in Linate of a very important player on board a private flight. Many journalists go to the Milan airport, at 18.30 lands the aforementioned flight and actually a player drops from the plane, but it is the Milanista Fabio Borini.

:pos::pos:

Јувентус Роналдо али ние Борини :roker:.

Роналдо иако иде у ривал на Милан мило ми е што ќе игра у Сериа А, ова само ќе ја зголеми гледаноста и престижот на лигата па да се надеваме дека ќе се врати лигата како што беше пред 15-20 години.

Од каде е земен дечково? Лас Палмас/Хамбургер или боиштата во Сирија?

Не е дека имаат или немаат. Сеуште не се знае кој ќе е власник сеа на клубот. Планот на Елиот е да вложи 150 милиони за функционирање на клубот дур го продадат така да дел од тие пари ќе бидат и за трансфери. А овој што изјавува не е веќе битно пошто кај и да е ќе биде сменет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom