Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
И сеа,Јуве изгуби повише или Милан доби повише у Бонучи? :D

Ај со среќа на Бонучи во Ципирипи купот догодина, против Ренова, Шкендија и Царев Двор:D

Со вакви постови само докажувате колку ве боли шупекот за Бонучи уште :icon_mrgr:

Ципирипи куп бе, ваква смешка ми кажуе чуек што за себе вика дека има преку 30 године :icon_lol:

Башка што извадивте гз утакмицава само ради неспособноста на Гатузо е друга тема на муабет

Бони каде со прославата бе педерче неблагодарно распало, ако не за навивачите од поштовање према Кјелини, Барѕа и Џиџи шо те научија фудбал да играш. Штета што играат ЛШ и не влегоа у beast mode да ги напунат уште 3-4 гола

Со вакви постови само докажувате колку ве боли шупекот за Бонучи уште :icon_mrgr:

Ципирипи куп бе, ваква смешка ми кажуе чуек што за себе вика дека има преку 30 године :icon_lol:

Башка што извадивте гз утакмицава само ради неспособноста на Гатузо е друга тема на муабет
Па и ти се претставуваш за 30+ а кажуваш смешки од средно и основно школо, кој колку титули имал. Остај ги тие муабети за дечиња со недоразвиени мозочиња (они нека се ремплаат па кога ќе им помине пубертетот ќе гледаат фудбал од забава), не иде маж да се препукува за бројот на титули, божем ти или јас сме ниво еден над друг ако твојот или мојот тим има повеќе титули во некое натпреварување

Зошто да не боли ?

btw

ЛШ не гледате другар, боли знам ама такав је живот јебига. И со ваква лоша игра на Јуве губите, ајде догодина здравје повеќе среќа хахаха

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom