Marquess
Ербап
- Член од
- 20 јули 2009
- Мислења
- 6.419
- Поени од реакции
- 13.607
Сеа и жангдингдонг ќе го осудат како моџи доживотно да не смее да помириса фудбал [emoji4]Која намештаљка е ова хахахаха .. Мрш бе !!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеа и жангдингдонг ќе го осудат како моџи доживотно да не смее да помириса фудбал [emoji4]Која намештаљка е ова хахахаха .. Мрш бе !!
odlicna analizaСампдорија очи вади со свака екипа што се наоѓа на самиот врв..
Нозе ќе ти искршат макар и 10-0 изгубиле... Ама срцкиве спијат уште :/
, zatoa mestena e ... Која намештаљка е ова хахахаха .. Мрш бе !!
Сакаш у најглуп пост да идеш? Или ќе побараш од Клипче да ти ги избрише мислењава?Сампдорија очи вади со свака екипа што се наоѓа на самиот врв..
Нозе ќе ти искршат макар и 10-0 изгубиле... Ама срцкиве спијат уште :/
СакамСакаш у најглуп пост да идеш? Или ќе побараш од Клипче да ти ги избрише мислењава?
Киево да си ја пишеше х2 ќе си беше добитен, а вака...Ги имам 1Х затоа се дешава ова.... [emoji23]
Бо бо бо, дали ова е тој Интер што не игра ни со 50% од своите можности и ноже да ги тепа Сити, м?
Тепа Интер се до крај, ја минува Рома и 3то место, лабаво со срцкитеОваа се испукаа и за наредните 3 утакмици...очекувајте 2 порази и некое мртво нерешено 0:0 во наредниот период,па пак ќе му разебат 100 мајки на Спалети..