Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Која намештаљка е ова хахахаха .. Мрш бе !!
Сеа и жангдингдонг ќе го осудат како моџи доживотно да не смее да помириса фудбал [emoji4]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Сампдорија очи вади со свака екипа што се наоѓа на самиот врв..
Нозе ќе ти искршат макар и 10-0 изгубиле... Ама срцкиве спијат уште :/

odlicna analiza :), zatoa mestena e ...
inter igraat ko da nema utre posle 12 godini, cisto da ne potsetat kakov idiotski klub se sto dozvolija gubenje na 4 boda so spal i crotone, majkata u picka da im ja iznaebam shminkerska.
A i ikardi realno ako pratis, mu visi mesto za SP periodov, jedino vakvi partii go vrakaat tamu, istoto vazi i za brozovic, kanselo i par drugi igraci sto nemaat zagarantiran prvotimski status u reprezentacija.

Inace pustive sampdoria 2 gola ke primea so peta, klasicen kurtasak im se deshava, uzasno izdanie denes ali koj gi ebe, u vistinski moment potfrlaat doma, kade sto se najsilni. .

Која намештаљка е ова хахахаха .. Мрш бе !!
Сакаш у најглуп пост да идеш? Или ќе побараш од Клипче да ти ги избрише мислењава?

Оваа се испукаа и за наредните 3 утакмици...очекувајте 2 порази и некое мртво нерешено 0:0 во наредниот период,па пак ќе му разебат 100 мајки на Спалети..

Последно уредено:
Си седам онака лабаво ,неделно кафенце, чмаење по интернет, одеднаш отварам резултати.. срцев удар ќе ме стрефи сампдорија интер 0-5... веќе не отварам резултати, не ми требаат вакви изненадувања у животот...

Ги имам 1Х затоа се дешава ова.... [emoji23]
Киево да си ја пишеше х2 ќе си беше добитен, а вака... :icon_lol:

Него нервозен сум ептен ради победава, како да не им ебам се у пичка на сите, кај кур беа претходните три месеци вака да играат? И ќе ми каже некој Интер немал квалитет да игра ЛШ, Лацио и Рома имале поквалитетни тимови. Море мрш у пичку матер нека се ебат у гз, место да ги прегазеа Спал, Кротоне, Сасуоло и Удинезе они бодови губеа од нив, ти ебам скапаните.

Инаку Икарди лабаво, два месеци не играше, демек билдаше предност овој Имобиле на листата на стрелците, ГРАГАУ у еден меч стигање братов, на два гола му се приближи. :icon_lol: Сеа следно со Верона дома, 23 гола ќе им даде, зз ќе им се деси.

Бо бо бо, дали ова е тој Интер што не игра ни со 50% од своите можности и ноже да ги тепа Сити, м?

Кажи а ? Башка башка на Милан му даде гол помалце него ли на Самп :icon_lol:

Оваа се испукаа и за наредните 3 утакмици...очекувајте 2 порази и некое мртво нерешено 0:0 во наредниот период,па пак ќе му разебат 100 мајки на Спалети..
Тепа Интер се до крај, ја минува Рома и 3то место, лабаво со срцките

Летечките магариња им сврте од 1-0 на 1-2.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom