Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Се гледа дека на играчиве на Фиорентина не им е до играње, среќа што им дојде најотепаниот тим во лигата па лагано ќе можат да земат три бода.

Ептен тивка атмосфера на Артемио Франки :(

Се гледа дека на играчиве на Фиорентина не им е до играње, среќа што им дојде најотепаниот тим во лигата па лагано ќе можат да земат три бода.

Ептен тивка атмосфера на Артемио Франки :(
Ќути,од излезот на играчите од тунелот до почетокот кога свири таа музиката глас не се слушаше. После тоа и 1 минута молк пак,мислам дека подолга минута не сум глеал у животот,цел ме полазаа морници. И сеа еве кога дадоа гол,онака беа проследени со слаби аплаузи од трибините,немаше некое славје или радост..

Колку пенали промашиле Сасуоло сезонава?
Како често да промашуваат ми се чини.

Колку пенали промашиле Сасуоло сезонава?
Како често да промашуваат ми се чини.
Напишав пред некое време на темава мислам 2/7 да беа. Сега со овие два 3/9.

За Милано има многу опции и со добро истражување може да се најдат многу ефтини карти. Клучна разлика е тоа што веќе не мора да се лета до Бергамо аеродромот кој е одалечен 60+ километри од Милано, WizzAir сега склучија договор со аеродромот Мапенса мислам дека се викаше што е во центарот на Милано (не буквално центарот туку многу поблиску) и е многу подобро. Исто така не ја зимајте само WizzAir како ефтина компанија за летови, пред 6-7 месеци од Ниш со Рајанер до Милано летав за 40 евра повратна карта.
Верувај ми дека ќе стигнеш побрзо до Милано од Бергамо отколку од Малпенса.

Ако има по бедна екипа од Лацио еве на, очај, беда, мизерија....

Само у Италија може да Имаш 2 победи у три месеци и пак да бидеш и пол позиција за место што води у ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom