Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќути,од излезот на играчите од тунелот до почетокот кога свири таа музиката глас не се слушаше. После тоа и 1 минута молк пак,мислам дека подолга минута не сум глеал у животот,цел ме полазаа морници. И сеа еве кога дадоа гол,онака беа проследени со слаби аплаузи од трибините,немаше некое славје или радост..Се гледа дека на играчиве на Фиорентина не им е до играње, среќа што им дојде најотепаниот тим во лигата па лагано ќе можат да земат три бода.
Ептен тивка атмосфера на Артемио Франки![]()
Напишав пред некое време на темава мислам 2/7 да беа. Сега со овие два 3/9.Колку пенали промашиле Сасуоло сезонава?
Како често да промашуваат ми се чини.
Верувај ми дека ќе стигнеш побрзо до Милано од Бергамо отколку од Малпенса.За Милано има многу опции и со добро истражување може да се најдат многу ефтини карти. Клучна разлика е тоа што веќе не мора да се лета до Бергамо аеродромот кој е одалечен 60+ километри од Милано, WizzAir сега склучија договор со аеродромот Мапенса мислам дека се викаше што е во центарот на Милано (не буквално центарот туку многу поблиску) и е многу подобро. Исто така не ја зимајте само WizzAir како ефтина компанија за летови, пред 6-7 месеци од Ниш со Рајанер до Милано летав за 40 евра повратна карта.
Smeshno e ova. Da svirnes vakov penal posle 5 minuti gledanje...
Има, ПелистерАко има по бедна екипа од Лацио еве на, очај, беда, мизерија....

Абе ти лацијал си?Imobile
sudijava mizerija
haha ne, ama brat mi e i nekad pogleduvam nekoi utakmici.Има, Пелистер
Абе ти лацијал си?![]()