Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ama sea bubreg bi dal da ste na pozicijata na inter na tabela, a inter da e tamu kade sto e milan, so 1 osvoen bod i 5 primeni gola od dvete najslabi ekipi u serija a, do dusa ednata e najslaba u istorija na postoenje na ligava.Важно Интер има 1 пораз во 17 утакмици.![]()

ama sea bubreg bi dal da ste na pozicijata na inter na tabela, a inter da e tamu kade sto e milan, so 1 osvoen bod i 5 primeni gola od dvete najslabi ekipi u serija a, do dusa ednata e najslaba u istorija na postoenje na ligava.
tek togas kaj ke vi bese krajot u pm, posle wearesorich samobendisanosta u juni.![]()
Гледам вчера пола форум дошол во темава да пише за поразот на Интер, а они реално беа во фантастична серија од 16 натпревари без пораз, плус одиграни сите дерби натпревари, плус 3 гостувања кај Рома, Наполи и Јуве во тие 16 утакмици. Реално ни најголемите оптимисти не се надеваа на вакви резултати, но воспостави Спалети еден многу добар систем и ако ја истурка до крај работата како и до сега се може да биде. Проблем би можел да се јави заради непостоечката клупа, но и тоа е нешто што се средува, и тоа уште сеа во јануари.a dobro, izvini ali pogresno te sfativ, iako cudno mi bese zaso gleam za milan sto pisuvas na tema kaj vas.Па тоа ми беше и поентата.Гледам вчера пола форум дошол во темава да пише за поразот на Интер, а они реално беа во фантастична серија од 16 натпревари без пораз, плус одиграни сите дерби натпревари, плус 3 гостувања кај Рома, Наполи и Јуве во тие 16 утакмици. Реално ни најголемите оптимисти не се надеваа на вакви резултати, но воспостави Спалети еден многу добар систем и ако ја истурка до крај работата како и до сега се може да биде. Проблем би можел да се јави заради непостоечката клупа, но и тоа е нешто што се средува, и тоа уште сеа во јануари.
, mamicata.
Папу Гомез си ги вози како сака одбранбените на Лацио,одлична асистенција имаше кон Иличиќ за вториот гол..а и СМС каков гол стегна сеа..секоја честЗатоа што ВАР му има донесено бодови на Интер годинава луд, што ти е топ си е ВАР не бладај.Како е можно ваква интервенција да не види некој бе, ова е за црвен и пенал, како голман одбрани![]()

Не велам дека не беше пенал и дека не беше правилна употребата на ВАР-от, ама нека бидат исти аршините за сите. Еве и оваа ситуација Маци што ја постираше, Лацио против Торино, пеналот на Верона против Интер, недосудениот пенал на Јуве против Џенова, поништениот гол против Аталанта на Јуве па потоа досудениот пенал, абе не се знае кој пие кој плаќа најозбилно. Доаѓаме на тоа дека пак главниот судија може директно да влијае врз исходот на мечот, нешто што требаше да биде искоренето со оваа технологија.