Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
672d1e3e060a2625fd7e1f21284f022db4265854b4a26bd1d3e261afc75a0872.gif

:facepalm: Па Интер прв го купи Валеро бе.

Види го оној пјудај пај, земал се пали на играч што 6 месеци не заиграл фудбал, сомнителен црнец, штопер со 4 операции на лигаменти и лигав шатиран десен бек кој го испцул Интер пошто е фан на Милан, капитен на Лацио кој до 28 години играше у Андерлехт. haha

Што има да се споредуваме со Милан, Интер веќе има 80% спремен тим, Милан да беа асални немаше да пазарат 10 првотимци од кои само 2-3ца вредат за парите. Т.е забораив, сите вредат пошто на рати се купени.

Од следното лето по пола играч ќе купуваат пошто имаат мега јака основа па да не се трупаат многу. :)

Не си више интересен со форсирањево глупи муабети, едно време беше.
Полека стануваш досаден и Џони.

Кажи у кој свет Биља не би бил прва постава у Интер?
Кажи ми од тој лигавиот шатиран бек, кој игра прва постава у репрезентација кој играч од интер би бил пред него ?
Муриљо и Шкриниар се подобри од Мусачо , рука на срце у право си за операциите, ама зборимо ако е здрав?
За Ромањоли и Бонучи не ми се прае муабет!
Нагатомо и Ансалди се подобри од Родригез според тебе? Па и оној црнецот од ница ?

Кеси исто исто, за овој сум најубеден дека ќе биде топ трансфер.

Ова ти е форсирање и апла терање инает, идење со главата у зид.

Моментално Интер е поквалитетен од Милан ако ги рачунате Видал, Наинголан, Ди Марија и Пасторе као играчи на Интер.

Чуј го интер имал 80% готов тим за тоа не купувале, милан купувале дека биле дупки лани. А Милан заврши пред интер, незнам која е логикава?
У фан клуб се стресете по цел ден како не се купува ништо, како тимов од лани не ви чини, кур се тресе, и доаѓаш овде со ваков муабет.

Немој бе сине, тебе не те рачунав за прост да му ебем мајката !!

Никој не бара од вас да признаете, дека Милан е подобар, ни ја никад не би признал, ама па и вакви глупости да тресеш не личи !

Не си више интересен со форсирањево глупи муабети, едно време беше.
Полека стануваш досаден и Џони.

Кажи у кој свет Биља не би бил прва постава у Интер?
Кажи ми од тој лигавиот шатиран бек, кој игра прва постава у репрезентација кој играч од интер би бил пред него ?
Муриљо и Шкриниар се подобри од Мусачо , рука на срце у право си за операциите, ама зборимо ако е здрав?
За Ромањоли и Бонучи не ми се прае муабет!
Нагатомо и Ансалди се подобри од Родригез според тебе? Па и оној црнецот од ница ?

Кеси исто исто, за овој сум најубеден дека ќе биде топ трансфер.

Ова ти е форсирање и апла терање инает, идење со главата у зид.

Моментално Интер е поквалитетен од Милан ако ги рачунате Видал, Наинголан, Ди Марија и Пасторе као играчи на Интер.

Чуј го интер имал 80% готов тим за тоа не купувале, милан купувале дека биле дупки лани. А Милан заврши пред интер, незнам која е логикава?
У фан клуб се стресете по цел ден како не се купува ништо, како тимов од лани не ви чини, кур се тресе, и доаѓаш овде со ваков муабет.

Немој бе сине, тебе не те рачунав за прост да му ебем мајката !!

Никој не бара од вас да признаете, дека Милан е подобар, ни ја никад не би признал, ама па и вакви глупости да тресеш не личи !
Биља у овој свет не би играл прва постава у Интер. Добар играч е и све тоа само се осврнав на муабетот на хк пу дај пај за Валеро, демек главен играч у Фиорентина а вие сте го купиле капитенот на Лацио кој заврши пред Виола :) а истиот тој до 28 години играше у белгиска лига.

За бековите на Интер се слагам, Интер нема бекови, друго, не реков дека Конти не би играл у Интер, види го истиот тој хк пу дрка и си праи филмови дека го испцул Интер пошто е навивач на Милан хахахахаха
За Родригез не коментирам ништо, ја го сакам у Интер 3 години веќе.

За Мусачо со ништо не можеш да ми гарантираш дека е боље играч од Муриљо/Миранда или Шкриниар ај овој последниов е енигма реално исто ко и вашиот со оглед на тоа што има 2 операции на лигаменти. За Бонучи и мене не ми се праи муабет ама Неста ако продужи да игра ко ланската сезона, ќе праиме и те како.

Кеси и годините е форсирање, се приметува мислам, иаме и ние еден ист таков црнец у состав лани што ве одјеба. :icon_lol:

Па има бе Интер 80% спремен тим, фалат уште ситници, 2 бека и едно крило. Милан ако бил толку квалитетен што заврши пред Интер лани кажи ми зашто потроши над 200 милиони евра и донесе 10 нови играчи за у прв состав? Вие се палите дека купувате играчи а не некој изразит квалитет ко Бонучи на пример.
Ко што кажа и Урко, Милан сеа за сеа има боље одбрана од Интер, друго мало морген.

Ок и Милан е појак од Интер ако ги рачунаме Модриќ, Обамејанг, Роналдо и Ибра као играчи на Милан.

Да навистина е сомнителен црнецот, игра како да е 26 години и има големо искуство. Само за инат може да се пишува за него, Мусачио и Родригез. Чаланоглу и без 4 месеци фудбал пак е засилување.

Сеа кога ќе го земете Далберт и Вецино 100% спремен тим за 5 место. [emoji16]
Многу летате по победите на Баерн и Челзи.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
u sto sakas kladba, t.e. ne u sto sakas, u pivo, i toa za mene, dzontra i stekot, deka inter sezonava milion % zavrsuva u prvi 4, ako mislis deka godinava lazio i atalanta ke se pred inter, gadno si se sjebal, narocito lazio koj i keita periodov ke go izgubat garant.
Za razlika od lani, a i prethodno, imaat odlicen trener za kalco, slobodno mozam da kazam deka e podobar i od montela, ja pa ne znam od kaj si tolku siguren deka i pred inter ke bidat, prais muabet ko da se klasa bolji milan od inter, a ne se, bolji napad imaat, sredina, trener ? Pa da si tolku uveren ... imaat, ko sto imaa i lani bolji timovi inter i milan od lazio i atalanta.
Milan i inter mislam deka ke izborat ls plasman naredna godina, muabetot e dali juve ke bide zagrozen, a ne dali bi bile u prvi 4, toa vise sram mi e da go debatiram, lazio, atalanta, roma koja oslabna drasticno i go izgubi spaleti na smetka na di francesko, turi mu kurot na toj muabet vise, nema sto da se prai posle ova leto.

Dosta go potcenuvate i momentalniov tim na inter koj seuste e vo faza na sostavuvanje za naredna sezona, za razlika od lani imaat trener sea, od start na podgotovki, koj pazari po negov vkus, si ima sistem za igra u italija i toa e toa, sredinata i napadot se poise od dovolni za prvi 4 mesta u italija, se nadevam ke donesat uste par igraci i so malce sreka da moze da se zagrozi nekako juve, ko sto toa oni so konte go napravija koga lapaa titula so vucinic, dzovinko i kompanija, tim koj ne bese nesto drasticno posilen od prethodnata ocajna sezona, a lapaa titula bez proaz.
Koga sme kaj juve, tie se glavniot predmet na interes za konkurentite, oni go imaat postaveno visokiot standard u italija, a ne milan, vidi go nivniot napad, i posle prefrli se kaj milan, crno i belo razlika, taka da oni treba da se glavna preokupacija, a ne milan.

Sto se odnesue do prijatelskite,ne se nikakov reper tie za ostatokot od sezonata, za prijatelskite imam kazano najvazno e fizicki da se spremni maksimalno za start na sezona, da se naviknat na sistemot na noviot trener, da se uigraat novite igraci i tn i tn i u toj kontekst inter se na dobar pat, lani ovoj period bea najgolemoto mrtvilo sto postoi u fudbalot, ja pocnaa sezonata so spremnost za da igraat 40min a igracite deluvaa ko prv pat da stapnuvaat na teren zaedno. Rezultative se u vtor plan, nikakov reper ne se kakva sezona ke sledi, toa sekoj go znae i glupo e i ova vise da se debatira.

Па има бе Интер 80% спремен тим, фалат уште ситници, 2 бека и едно крило. Милан ако бил толку квалитетен што заврши пред Интер лани кажи ми зашто потроши над 200 милиони евра и донесе 10 нови играчи за у прв состав? Вие се палите дека купувате играчи а не некој изразит квалитет ко Бонучи на пример.
Ко што кажа и Урко, Милан сеа за сеа има боље одбрана од Интер, друго мало морген.

Ок и Милан е појак од Интер ако ги рачунаме Модриќ, Обамејанг, Роналдо и Ибра као играчи на Милан.

DFVHdBRXgAAPuQH.jpg

Глеаш, моеше некоаш сериозен муабет и ти да напраеш :kuracc:

Напад има подобар, за средина не би рекол дека Гаљардини Жао и Борха се нешто многу подобри од Кеси, Бонавентура и Биља.

А ако дојде Аубемајанг и напад подобар ќе имамо :kezec:

Овој па умрениов за Ливерпул навија бе дошол да опраа овде, не го ебаваа као фактор у ПЛ темата :icon_lol:

Напад има подобар, за средина не би рекол дека Гаљардини Жао и Борха се нешто многу подобри од Кеси, Бонавентура и Биља.
Не знам како поинаку да ти кажам па можеби најдобро е директно, СЕ. :D

Posle pirlo izlizno e da se smees na takov transfer, ali malce glupo e da se mavas u gradi, ipak za bilja i valero praime muabet, ne za iniesta ili jaja ture, vaka sea paralela nekoja da se naprai so stari igraci koi mnogu poveke napraile od prethodnive dvajca. Ne znaci deka inter i milan nema da imaat korist od tie igraci, moze da se ispostavi i da bidat klucni, toa nikoj u momentov ne moze da go znae.

Ако сакаат успех двата клуба, овие двајца мора да бидат клучни. И двата трансфери се добри и беа нужни. Во цела Европа тешко е да најдеш квалитетен играч во средина со искуство, да сака трансфер и да можат клубовите од Милано да си го дозволат. Вака земаа двајца со искуство во италијанското првенство и иако не се светска класа се квалитетни фудбалери.

Ако би бирал некого, тоа би бил Биља, затоа што мислам дека таков фудбалер по му треба на Милан, а и дека општо е покорисен.

Им го чепнавме кинезот на миланезиве, 3 страни напунија. Како печурки по дожд се испојавија. :icon_lol:

И фановите им станаа ко кинези.:ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom