Џ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па Интер прв го купи Валеро бе.
Види го оној пјудај пај, земал се пали на играч што 6 месеци не заиграл фудбал, сомнителен црнец, штопер со 4 операции на лигаменти и лигав шатиран десен бек кој го испцул Интер пошто е фан на Милан, капитен на Лацио кој до 28 години играше у Андерлехт. haha
Што има да се споредуваме со Милан, Интер веќе има 80% спремен тим, Милан да беа асални немаше да пазарат 10 првотимци од кои само 2-3ца вредат за парите. Т.е забораив, сите вредат пошто на рати се купени.
Од следното лето по пола играч ќе купуваат пошто имаат мега јака основа па да не се трупаат многу.![]()
Биља у овој свет не би играл прва постава у Интер. Добар играч е и све тоа само се осврнав на муабетот на хк пу дај пај за Валеро, демек главен играч у Фиорентина а вие сте го купиле капитенот на Лацио кој заврши пред ВиолаНе си више интересен со форсирањево глупи муабети, едно време беше.
Полека стануваш досаден и Џони.
Кажи у кој свет Биља не би бил прва постава у Интер?
Кажи ми од тој лигавиот шатиран бек, кој игра прва постава у репрезентација кој играч од интер би бил пред него ?
Муриљо и Шкриниар се подобри од Мусачо , рука на срце у право си за операциите, ама зборимо ако е здрав?
За Ромањоли и Бонучи не ми се прае муабет!
Нагатомо и Ансалди се подобри од Родригез според тебе? Па и оној црнецот од ница ?
Кеси исто исто, за овој сум најубеден дека ќе биде топ трансфер.
Ова ти е форсирање и апла терање инает, идење со главата у зид.
Моментално Интер е поквалитетен од Милан ако ги рачунате Видал, Наинголан, Ди Марија и Пасторе као играчи на Интер.
Чуј го интер имал 80% готов тим за тоа не купувале, милан купувале дека биле дупки лани. А Милан заврши пред интер, незнам која е логикава?
У фан клуб се стресете по цел ден како не се купува ништо, како тимов од лани не ви чини, кур се тресе, и доаѓаш овде со ваков муабет.
Немој бе сине, тебе не те рачунав за прост да му ебем мајката !!
Никој не бара од вас да признаете, дека Милан е подобар, ни ја никад не би признал, ама па и вакви глупости да тресеш не личи !
u sto sakas kladba, t.e. ne u sto sakas, u pivo, i toa za mene, dzontra i stekot, deka inter sezonava milion % zavrsuva u prvi 4, ako mislis deka godinava lazio i atalanta ke se pred inter, gadno si se sjebal, narocito lazio koj i keita periodov ke go izgubat garant.Да навистина е сомнителен црнецот, игра како да е 26 години и има големо искуство. Само за инат може да се пишува за него, Мусачио и Родригез. Чаланоглу и без 4 месеци фудбал пак е засилување.
Сеа кога ќе го земете Далберт и Вецино 100% спремен тим за 5 место. [emoji16]
Многу летате по победите на Баерн и Челзи.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Па има бе Интер 80% спремен тим, фалат уште ситници, 2 бека и едно крило. Милан ако бил толку квалитетен што заврши пред Интер лани кажи ми зашто потроши над 200 милиони евра и донесе 10 нови играчи за у прв состав? Вие се палите дека купувате играчи а не некој изразит квалитет ко Бонучи на пример.
Ко што кажа и Урко, Милан сеа за сеа има боље одбрана од Интер, друго мало морген.
Ок и Милан е појак од Интер ако ги рачунаме Модриќ, Обамејанг, Роналдо и Ибра као играчи на Милан.
Не знам како поинаку да ти кажам па можеби најдобро е директно, СЕ.Напад има подобар, за средина не би рекол дека Гаљардини Жао и Борха се нешто многу подобри од Кеси, Бонавентура и Биља.
Не знам како поинаку да ти кажам па можеби најдобро е директно, СЕ.![]()
Marli SI!Овој па умрениов за Ливерпул навија бе дошол да опраа овде, не го ебаваа као фактор у ПЛ темата![]()
Posle pirlo izlizno e da se smees na takov transfer, ali malce glupo e da se mavas u gradi, ipak za bilja i valero praime muabet, ne za iniesta ili jaja ture, vaka sea paralela nekoja da se naprai so stari igraci koi mnogu poveke napraile od prethodnive dvajca. Ne znaci deka inter i milan nema da imaat korist od tie igraci, moze da se ispostavi i da bidat klucni, toa nikoj u momentov ne moze da go znae.