Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е местена бро, вашите сакаат да играат Лига Европа, да видат кинезите каква таква Европа. hhhhhhhhAj да фурам и ја Интер фазон.
Местена е бе другари хехехехе, што се замарате.
Милан не сака Европа лига да игра, а и мора да се купат засилувања на лето !![]()
Не е местена бро, вашите сакаат да играат Лига Европа, да видат кинезите каква таква Европа. hhhhhhhhxD
:]
Милан ја прави интересна борбата за 6то место.Namestaljka klasicna brat, Suso namerno go promasi penalot![]()
a seriozno, koja e poentata da igras u liga evropa, u cetvrtok, koga 4to mesto ke nosi LS od naredna godina ...Aj да фурам и ја Интер фазон.
Местена е бе другари хехехехе, што се замарате.
Милан не сака Европа лига да игра, а и мора да се купат засилувања на лето !![]()
a seriozno, koja e poentata da igras u liga evropa, u cetvrtok, koga 4to mesto ke nosi LS od naredna godina
А од кај ти толку сигурен дека Интер наредната сезона ќе заврши во топ 4?
Ене ти го Јунајтед, потрошија 200 милиони летоска, и сеуште не се сигурни дали ќе завршат на 4 место, АЛИ вака така се довлечкаа до полуфинале во ЛЕ, и можно е наредна сезона да играат во ЛШ + да бидат носители во група.[DOUBLEPOST=1492964026][/DOUBLEPOST]Патем Лацио испаднаа екипиште во споредба со Миланскиве екипи... И тие знаат дека немаат шанси да се довлечкаат до 3тото место, али пак не губат од ебаниот Палермо... Играат дечките, гинат на терен за дресот и фановите, не се од големото Добро Утро како Интер и Милан кој им е под чест да настапуваат во ЛЕ