Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ретко да се најде таква ситуација, бидејќи тој судија што ќе им погреши на Јувентус, ќе си летне од Сериа А, можеме да го видиме како суди само во Сериа Б, или Ц.

Вечерна програма...

17265009_1274138699333625_2526599507674599461_n.jpg

Ко што на некои од навивачите на останатите тимови Јувентус им е крив што била слаба лигата,мене ми се криви Интер,Милан,Рома итн. што се тешки шуги и ја прават лигата некомпетитивна и непривлечна за играчи од светска класа.Така да ради тоа Јувентус не може да си ги задржи најголемите ѕвезди на долг рок и како резултат на тоа неможе да освои ЛШ.:cool:

Да ги прашаме сител експертите, тие нека кажат.
Само мене мие страв да не се истите од темава.

Тоа е таа квалитетна дискусија според јувенташиве, кои сакат да ја наметнат на темава.

U prirodna pozicija mu bese rakata od 2 metra ne e penal rubentus sudii ua

Ова е намерно, не биди ироничен. Од Марс се виде дека ја крена раката да спаси чист гол, повеќе од заслужен црвен, и пенал. Никој нема да кења за такво играње со рака, каде очигледно противникот имаше намера за такво нешто. Тоа со Милан и ова да споредиш треба да си глуп.

Toa e toj moken juventus koj dominira vo seria a i LS moe nislenje deka ovaa godina juventus ke se proseta do finaleto na LS i ke go osvoi bes nekoja pogolema maka, za seria a da ne zboruvame osvoena e uste pred da zapocne.

Ова е намерно, не биди ироничен. Од Марс се виде дека ја крена раката да спаси чист гол, повеќе од заслужен црвен, и пенал. Никој нема да кења за такво играње со рака, каде очигледно противникот имаше намера за такво нешто. Тоа со Милан и ова да споредиш треба да си глуп.
Чекај Даре да дојде ќе видиш. :D

Toa e toj moken juventus koj dominira vo seria a i LS moe nislenje deka ovaa godina juventus ke se proseta do finaleto na LS i ke go osvoi bes nekoja pogolema maka, za seria a da ne zboruvame osvoena e uste pred da zapocne.

Ќути брат, само судииве добро да не служат иначе готово како тргнала работава Сериа Ц/Д ќе не стават, сезонава уште па од наредна не мора толкиу да бидат за нас федерацијава, масониве нутела корпорација илуминати и така натаму.

Со онај ироничен и глуп пост сака да направи слика дека сите црвени и пенали се чисти како овај и дека залудно се бунат на судиската помош на јуве.

Комплексите работат, никој не очекуваше после втора лига ваква доминација на Јувентус ама јебига реков јас пред многу години ќе се сврти тркалото, не што се сврти на turbo mode е, ставете се во нивна позиција луѓе, беа неколку години без никаква конкуренција боли ова што се случува моментално:misticen:

Juventus ima prejak tim vo seria a toa nikoj ne go usporuva site drugi ekipi sto se mrtvilo toa e drugo prasanje. Nedaj boze juventus da ima pomos od sudi vo LS kaj ke im bese krajta i tamu sekoja god da osvojuvat trofej.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom