Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рицоли (и другите судии со ФИФА знак) зимаат мислам 200 илјади евра годишна фиксна плата. Плус главен судија на лигашки меч (околу 4000 евра по натпревар мислам), плус во ЛШ што судат тие и од купот. Од судење судиите од највисок ранг земаат можеби и по 300-400 илјади евра годишно, што е дури и повеќе од повеќето фудбалери во помалите клубовиНе смее да коментира,зошто тој да му објаснува за некоја негова одлука што ја направил...синкир ќе се врати времето и ќе ја смени одлуката ако даде изјава..не е негова работа тоа,си има таму потпарол во здружението за Италјанските судии или во федерацијата па тие нека дадат интервју а судијата што зема 50 пати помала плата од фудбалерите да си ја пика глата каде што не треба ми нема никаква логика.

Лајно лајносано.0:25
Реков дека нема веќе да се мешам во глупиве дискусии, али кога веќе излезе Рицоли со официјална изјава, мислам дека морав да се самоцитирам...
Еве ја прво на Рицоли изјавата:
Не вадам јас цело време клипови. Прв клип е ова Е сега, нека ми даде некој интераш или било кој што сака да го оцрни Јуве на мене аргумент за освен Калчополи дека Јуве местел. Значи црно на бело а тоа да не биде клип, па и јас самиот ќе им ги оспорам тие титули.

Денес два пенали за Интер недосудени, еден врз Едер кој го сопнаа со две нозе во шеснаестеник, судијата беше оддалечен само 5 метри од настанот и едно намерно играње со рака.
Ама ова го има само во Juverie A, Интер се навикна да игра и против судии иако со Јувентус ептен беше оштетен, затоа станува се појак и појак тим...