- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.666
- Поени од реакции
- 119.978
Не е за пеналот, гледај што прави после тоа, намерно го гази играчот на Кротоне.Чист пенал, или Бонучи од секад вака се градел?
Оу човече, ова ако не е пенал тогаш не знам што е!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е за пеналот, гледај што прави после тоа, намерно го гази играчот на Кротоне.Чист пенал, или Бонучи од секад вака се градел?
Оу човече, ова ако не е пенал тогаш не знам што е!
Го видов тоа, јасно ми е... Ама дај бе човече вакво градење со раце со лакти не сум видел да не биде санкционирано, буквално го држи!Не е за пеналот, гледај што прави после тоа, намерно го гази играчот на Кротоне.
Она градење според тебе е нормално?Каков пенал бе боже мили
Се сопна од Буфон, сосема несакајќи му отиде ногата врз Фалчинели. Никаква намера немаше, му се извини веднаш овој прифати и мирно си заврши работата.
Најдозволено во светот. За ова никогаш ниеден судија во светот нема пенал свирнато.Она градење според тебе е нормално?
БРат.... А ете и ненамерно да му отишла, не смее да не биде казнет. Икарди исто така не сакаше да гаѓа некого со топката, само ја рогна а патем и не погоди никого и е казнет со 2 утакмици.Каков пенал бе боже мили
Се сопна од Буфон, сосема несакајќи му отиде ногата врз Фалчинели. Никаква намера немаше, му се извини веднаш овој прифати и мирно си заврши работата.
Искрено ова според мене е пенал, па и Миранда ова да го правеше и да свирнеше пенал немаше да се бунам, само првиот контакт беше чист, после се друго беше пенал... Сеа не знам ова дали се случувало на 0-0, 1-0 или 2-0, не е ни битно, вакво градење според мене не е дозволиво.Најдозволено во светот. За ова никогаш ниеден судија во светот нема пенал свирнато.
Најдозволено во светот. За ова никогаш ниеден судија во светот нема пенал свирнато.
ICARDI Mauro Emanuel (Internazionale): per avere, al termine della gara, rivolto ad un Arbitro addizionale un'espressione ingiuriosa accompagnata da gesti, nonché per avere calciato il pallone in direzione del Direttore di gara, senza colpirlo.БРат.... А ете и ненамерно да му отишла, не смее да не биде казнет. Икарди исто така не сакаше да гаѓа некого со топката, само ја рогна а патем и не погоди никого и е казнет со 2 утакмици.![]()
ДЕЧКО, ГО ГАЗИ СО КОПАЧКА НА ГРАДИ, не знам што повеќе сакаш... Ако за ова не се јаде суспензија тогаш океј, јас изгледа во некој друг свет живеам. Не коментирам ништо за евентуален пенал или слично, стрикно за ова ми беше муабетот.ICARDI Mauro Emanuel (Internazionale): per avere, al termine della gara, rivolto ad un Arbitro addizionale un'espressione ingiuriosa accompagnata da gesti, nonché per avere calciato il pallone in direzione del Direttore di gara, senza colpirlo.
Икарди е казнет пред се заради тоа што на крајот од мечот на дополнителниот судија (Орсато) му се обратил со несоодветен речник, проследен со недолични гестови. Шутирањето на топката е само дополнителна основа.
Вакви ситуации на како онаа на Бонучи кога несакајќи ќе се случи вакво нешто, не се сеќавам било каква казна да сум видел. Плус тоа што нема никакви последици.
Од 0.06 до 0.10 Фалчинели е надвор од теренот. Како може да свирне пенел кога овој не е во рамките на игралиштето?Она од 0:06 до 0:10 ти е чист пенал.
Од 0.06 до 0.10 Фалчинели е надвор од теренот. Како може да свирне пенел кога овој не е во рамките на игралиштето?
Па јас не знам дека пенал може да се свири кога играчот кој наводно е под фаул се наоѓа надвор од линиите на теренот.Сериозно ова или си играш курташак со нас ????![]()