Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сериозно, петти или шести пост е гифов и не видов ни едно допаѓање. До толку му е језив и цигански денсов.
Isus vo dres na juve da go stavat nikoj lajk nemat da stegnig.

Колку глупа играа Болоња чудо.
Зашо шутеви од 17,20 метра кога имаш 2 играчи повеке ЗОШТО?!?!
Милан играше отворено барем колку толку, пушти по тие бековите, крилата имаа секако вишок и од двете страни Болоња. можеа комотно 2 гола да дадат.

Нека е, заслужено за Миланезиве си ја сакаа победата и си ја добија.

Колку глупа играа Болоња чудо.
Зашо шутеви од 17,20 метра кога имаш 2 играчи повеке ЗОШТО?!?!
Милан играше отворено барем колку толку, пушти по тие бековите, крилата имаа секако вишок и од двете страни Болоња. можеа комотно 2 гола да дадат.

Нека е, заслужено за Миланезиве си ја сакаа победата и си ја добија.

Зошто се селска екипа и од тие таквите тапка у место лигата.
Абе Манчестер нека е и тоа тој со Ферги, добија два црвени и ти доаѓа Бурнмаут и те меле, не ти дава топка да мириснеш, овие една шанса имаја у 60 минуте со еден и 40 минуте со два играча појќе

svaka cast za milan, jesda se malce umreni periodov, igranjeto so eden ist roster si go pravi svoeto, a i na istiot mu fali dosta kvalitet jer milan neli, ali ne e mala rabota so 2ca pomalku da dades gol i da pobedis, a pritoa i da ne primis ...
toa e edno, vtoro, u rok od 4-5 dena, bolonja primaat 7 doma od napoli i toa sreka imaa sto bea samo 7, i gubat od milan so 2ca igraci poveke, ja neznam sto ceka donadoni da si fati patot nadvor od serija A i da si gi zeme citadela ili juve stabia, ubedlivo najlosiot trener od ovaa nova generacija na italijanski stratezi.

Не дека имам намера да ја омаловажувам победава на Милан кој што од нова година па наваму ми е преку таквото за многу работи, али овие Болоња се ептен слаба екипа, уствари воопшто не личат на екипа. Не само што имаа двајца играчи повеќе туку против себе ги имаа втората и третата опција на Милан на штоперска позиција, Ванџиони кој што до сега не ни знаеше како изгледаат терените во Италија, Бака кој што е права Бака (на српски) последниве 3 месеци, Поли со една нога на терен и се што успеаа да направат е една шанса која што реално лесно можеше да биде и гол ако не реагираше Донарума и како капак на се примија гол во 90та од Пашалич кој што веројатно за прв пат сезонава успеа да упати удар во рамките на голот.

Почекај за едно коло против Интер играат ќе видиш како се кинат бодови. Е таква умрена екипа е Интер, ќе изгуби бодови од Болоња и Палермо кога најмалце очекува човек. Ќе ни дае Крејци некој ретардиран гол и ќе треба да си пресудам.

Почекај за едно коло против Интер играат ќе видиш како се кинат бодови. Е таква умрена екипа е Интер, ќе изгуби бодови од Болоња и Палермо кога најмалце очекува човек. Ќе ни дае Крејци некој ретардиран гол и ќе треба да си пресудам.

И јас веднаш на ова помислив..ќе примат 100 гола од Рома и Наполи..со двајца играчи повеќе ќе изгубат од умрените Милан ама со Интер ќе играат како издрогирани и нормално ќе не заебат бидејќи баш тогаш ќе му се погоди да дадат гол

SASSUOLO – CHIEVO PAIRETTO GAVA – CHIOCCHI IV: MONDIN ADD1: RIZZOLI ADD2: MANGANIELLO

Ќе биде судија зад голот на мечот Сасуоло-Киево, што е сосема нормална појава, бидејќи ниеден судија не суди речиси сите кола како главен. Максимално еден судија главен во Серија А во една сезона може да биде на 19-20 мечеви.

Не ми се верува, сигурно спремаат замена.

Еве ново видео, свежо испечено во рерна. Нормално, 0 утакмици казна за Бонучи, стандард прича. Да беше Миранда или Муриљо 10 текми бан ќе изедеше.

Еве ново видео, свежо испечено во рерна. Нормално, 0 утакмици казна за Бонучи, стандард прича. Да беше Миранда или Муриљо 10 текми бан ќе изедеше.
Чист пенал, или Бонучи од секад вака се градел? :pos:

Оу човече, ова ако не е пенал тогаш не знам што е!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom