Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
D

Darko_ufo

Гостин
Каков фудбал играат Наполи секоја чест,ги мразам до дното на душата ама мора да ги пофалам дечките бидејќи едноставно везат,никогаш нема да дочекам од Интер со онаква леснотија да играат и да прават шанси бидејќи е проклет клуб и клуб без никаква фудбалска идеја и филозофија...ако купат некој јак играч или нема да се вклопи или тренерот ќе се погоди ретардиран,на пример Мертенс да дојди во Интер нема теренот да го почуствува бидејќи семоќниот Паласио ќе биди пред него.
Со Лацио не ја гледаше а? Можеше комотно 6-0 да биде... Нека ти потврди Џонтра како Икарди можеше да даде 4 гола од која една ненормална пречка, и уште неколку шанси од другите играчи.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Со Лацио не ја гледаше а? Можеше комотно 6-0 да биде... Нека ти потврди Џонтра како Икарди можеше да даде 4 гола од која една ненормална пречка, и уште неколку шанси од другите играчи.
Ја гледав цела,со Лацио не покажаа ништо посебно бидејќи натпреварот беше flip coin и можеше комотно 0-3 да биди наместо 3-0 и тогаш ќе имавме тука тотално различни мислења...Интер покажа игра после водството од 1-0 иначе чисто се сомневам дека ќе се вратеа ако Лацио заводеше 0-1

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.264
Поени од реакции
18.482
Никој не спомна голот на Инсиње чист офсајд, јер не е тоа Јуве за да се спомне..
Таљавенто како и секогаш правеше глупости, Калиниќ заслужи втор жолт уште во прво полувреме требаше да биде исклучен заради апла симулација.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.440
Поени од реакции
25.385
Јуве еби се во газот ама тивко пошо ќе спијам :)))))

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.518
Поени од реакции
8.244
brings back memories од 2003та :D :D :D xexexexe.
Нема што да се збори, јуве потценувачки настапија тотално.
Мислеа дека така лабаво ќе искочат и ќе им биде поклонет трофејот.

Милан после милијарда години има титула. Небитна титула, да.
Ама, имаат харизма бе, имаат душа децава, неможе било кој фан на милан да биде разочаран без оглед на се досега, и без оглед како ќе заврши сезонава.

И да, ова е 29ти трофеј на берлускони. :D

C

Castiel

Гостин
brings back memories од 2003та :D :D :D xexexexe.
Нема што да се збори, јуве потценувачки настапија тотално.
Мислеа дека така лабаво ќе искочат и ќе им биде поклонет трофејот.

Милан после милијарда години има титула. Небитна титула, да.
Ама, имаат харизма бе, имаат душа децава, неможе било кој фан на милан да биде разочаран без оглед на се досега, и без оглед како ќе заврши сезонава.

И да, ова е 29ти трофеј на берлускони. :D
Hehe на среќа го освои нема милан квалитет.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

D

Darko_ufo

Гостин
Demek Juventasive ne se doma, Petok bilo busele picinja u grad ne se zamarale za tolku nebitna utakmica, Alegri ova go sfatil kako lesen trening, go uigruval timot za LS posto toa e prioritet sezonava... potpis: Devica i Luzerdoniko

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.773
Поени од реакции
11.790
Марко Пјаца мехехехехе, колку се пуваше по твитери и интервјуа за да изигра 15 минути до сега се на се. :motorce:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Pjanic sezonava se pretvori u Poli sto znae da izveduva slobodni. Znaci isto ko za Birsa da platil Juve 30 milioni :icon_lol:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Cestitki za milanezite.. ne ja gleav samo penalite gi fativ potocno od odbranata na bufon i posle baksuz napraiv haha negouabetot mi e ako stv potcenuvacki vlegle juve ko sto kazuvate ako im e i neka im e pamet za dr pat..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom